Hvala svima na komentarima Puno dobrih predloga, ali sam u tekstu paznju posvetio samo modelima predstavljenim ove godine
Hvala svima na komentarima Puno dobrih predloga, ali sam u tekstu paznju posvetio samo modelima predstavljenim ove godine
A mi ne bi bili mi kad ne bi okrenuli temu na drugu stranu
Dobra tema
Dobro nekad je stvarno lose kad se trud ne nagradi sa lajkom
Uzgred i meni je bilo cudna lista ali evo objasnio je sa poslednjim postom...
Uzgred svaka cast na odvojenom trudu.
P.s. slab sam na Tag-a...tj obozavam ga i za mene je najlepsi od svih,na izgled mislim
next year at this time I'll be a millionaire
E sad se vidi ko je stvarno citao tekst, a ko samo gleda slike, pise da se odnosi na satove predstavljene ove godine
Lijepo je ovako na jednom mjestu vidjeti najbolje iz tekuce godine, bar sto se tice stopera. Ne bih se mogao odluciti koji mi je najljepsi, ali mi se ne svidja Fortis ni Panerai. Hronograf nije funkcija koja mi je nesto prijeko potrebna, ali volio bih imati makar jedna mehanicki hronograf, bit cu skroman, ne mora biti iz ovakve druzine.
Krle hvala na predstvaljanju
Generalno nisam ljubitelj hronografa, ali kada je u pitanju Speedmaster napravio bih izuzetak, takav background teško će napraviti ostatak predstavljene ekipe.
Krstin, interesantna tema . Hvala za izdvojeno vreme.
Krstin, hvala za predstavljanje! Odlicna ideja! Predstavljanje top satova! Mislim da treba nastaviti sa tim!
Hvala na citanju! Moram reci da je ideja bila Shmizlina
Bookmarks sajtovi