Jedan mi je pao, casio mdv106. Otkrhnuo se komadic stakla. Ogrebotine na ostalima me ne smetaju previse, pogotovo ako su 'moje'.
Jedan mi je pao, casio mdv106. Otkrhnuo se komadic stakla. Ogrebotine na ostalima me ne smetaju previse, pogotovo ako su 'moje'.
Udarao dosta puta o dosta predmeta (metalnih, drvenih, keramičkih..) a ispao mi je samo jednom i to je bilo kobno za očigledno previše nežnu Invictu. Pao je na tepih sa manje od jednog metra i mehanizam (Ronda 5030D) se oštetio. Bio na servisu čekao novi mehanizam, nakon meseci čekanja sam ga preuzeo i poklonio komšiji koji ga nosi i kome ne smeta što se kazaljke zaustave svaki put na 13:50.
Inače najizdržljiviji sat koji imam je definitivno Damasko koji i posle nekoliko jačih udaraca nema nikakva oštećenja na kućištu i staklu. U prošlosti sam dosta teško preživljavao svako oštećenje sata, ali nakon nekog vremena sam se promenio, i kao što reče 23jewels prestao da robujem stvarima. U svakom satu uživam u potpunosti noseći ga kada god mi se nosi bez razmišljanja da li ću ga tom prilikom oštetiti ili ne. Na svu sreću do sada sam prošao samo sa ogrebotinama na narukvici i kućištu, ako izuzmemo incident sa jeftinom i ne tako kvalitetnom Invictom.
Hehehe svi vi ste mala deca za mene Sat koji sam imao mesec dana mi je ispao , sa broda u reku i zavrsio na dnu
A onaj na kuglanju, a Komandirski ... ? Treba da radiš u test odeljenju, šta kod tebe preživi ide u G-Shock klasu .
Znam da je Seiko, ali mislio sam i na zamrzavanje Komandirca .
Kod mene je najvise torture prosao seiko 5,padanje na asfalt,tramvajske sine,cukanje itd. Posle 15 ak godina sam promenio staklo i to je to .
Prvo vreme sam se nervirao kad zakacim neki sat,sad se vec neuzbudjujem posto je to najnormalnije ,tj spada u radni vek sata.
Sad vidim koga treba izbegavati pri kupovini polovnih satova
Moj bratic Serb je pravi terminator.Ziv mi bio brate
Bookmarks sajtovi