Mortima, 17 jewels i radi ko Doha!
moram samo da dodam da fabricki podaci o velicini sata mogu da budu i te kako relativni! poslacu cim dodjem u suboticu slike sata od 42mm i od 39mm pa cete videti da nema razlike! ono sto bih voleo da se promeni (pored trenda rasta dimenzija satova, cast izuzecima) je da proizvodjaci uvedu lug-to-lug dimenziju koja je mnogo bitnija od precnika kucista!
Plus, kad su lugovi u pitanju, njihov razmak i oblik. Na Pepsi sa slike (koji je manja varijanta) ide uskočnik narukvice od 22mm, što u celini deluje ubedljivije nego neki veći satovi sa kaišem od 20.
Na Molniji je kaiš od 24mm, a da je uži izgledala bi groteskno.
Opet raspravljamo o velicini.. Ali pored svega navedenog, i ako iskljucimo ove ekstremne slucajeve, to je toliko individualna stvar, i zavisi od svega vec pomenutog. A stvar je vrlo jednostavna, stavite sat na ruku i lako cete videti da li je odgovarajuci ili ne.
aj da se dogovorimo da svako ima pravo da nosi sat koliki hoce a da ga niko ne dira.
Aaaa, pa to ne može...
Ja predlazem da od sada, svako ko hoce da nosi sat, morace da dobije dozvolu od nas!
ne, od mene
next year at this time I'll be a millionaire
Samo se vi smejte, ja sve ovo shvatam krajnje ozbiljno.
Cenjeni Zmaju, smem li od ovog satića da napravim ručni i da ga nosim?
Jedan stariji komša traži mišljenje o veličini.
I komšinica pita jel ovo može da nosi a druga pita za sajdžiju, stao joj sat, niko ne zna da popravi...
Budi dobre volje, pomozi devojkama...
Auuu, ovo je žestok OFF, a nas samo posmatra. A možda i on .
Bežmo da nas ne pretvori u ili nas natera da doveka nosimo!
Eto kako završava tema koja je htela da bude preterano ozbiljna.
Bookmarks sajtovi