18Likes
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 14
Re: Wertex sat
Ne znam ni ja. Čini mi se da je to novi brend. Odlučio sam se jel mi se dopao sat. Eta mehanizam 2834-2, Safirno staklo, pa mislim nema tu neke greške?!
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 14
U celoj priči bila je zamena
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Odlična kupovina ( zamjena ), mehanizam uliva povjerenje a o izgledu ne treba trošiti riječi. Prelijep!
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
Iako je u pitanju proizvođač o kojem, nažalost, sve informacije potiču od prodavca na ebay (.at i .de) i staju u dve rečenice, sat zaista izgleda dobro i verujem da ne treba sumnjati u kvalitet izrade. Sat izgleda zaista lepo završen, o mehanizmu ne treba trošiti reči. Pakovanje je takođe za svaku pohvalu.
O satu i proizvođaču, evo sa ebay-a:
Wertex is an Italian brand which produces high quality watches at good prices. They use original Swiss Made ETA movements and high end technology. Wertex watches are assembled in Switzerland and they use only Swiss Made parts.
-
Ono sto mi se stvarno svidja je pakovanje.
Sat koliko vidim dolazi sa 2 narukvice, celicnom i koznom i dolazi u drvenoj kutiji.
Nesto sto se ne vidja cesto ni kod dosta skupljih satova.
Inace o mehanizmu ne treba trositi reci
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 14
Hvala. Tako i ja mislim. Mehanizam je stvarno proveren, tako da se nadam da neće biti nekih problema. Ono što mi se svidelo je da stvarno tačno u ponoć prebaci i dan i datum u isto vreme. pozz
-
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 14
-
čestitam na odličnoj kupovini,inače te satove prodaje moj prijatelj....kad sam ih video uživo oduševio sam se kvalitetom,pogotovo modelom sa crnim ciferom.Sat je ekstra kvalitetno uradjen od kućišta do mehanizma,koji je standardna ne ukrašena eta 2824,na drvenoj kutiji mogu da zavide i brendirani satovi.Inače ti satovi spadaju u costums modele koje sastavljeju strastveni časovničari i male novootvorene firme sa zapada.Sat je za svaku preporuku,za one kojima nije stalo da nose neke brendirane satove za koje plaćaju ponajviše ime brenda koje nose...
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi