Oni imaju veliki asortiman, raspitaj se u TC Zira tamo imaju veliki izbor
Ima li neke oznake na pozadini sata?
Pozdrav,
V.S.
imam slican sat ni ja nemogu da saznam oznaku,znam da je iz "geneve" serije. Najvise me bunu ovaj treci satic o kom nisam nasao ama bas nista na netu,pa ni da lici. On je neka vrsta menia gde biram koji ce mi "mod" biti ukljucen : chronometar,alarm i nesto L-M. Treba mi uputstvo jer ne znam da ga koristim.
evo i slike. Koji je ovo model?
Prilog 1068
Poslednja ispravka: dragon (5.2.2010. u 0:03)
od dede sam nasledio sat CLYDA ali nista neznam o njemu niti mogu da nadjem na netu. Sat navijam i on radi. I tako vise od 30 god.
Prilog 1130Prilog 1135Prilog 1136
a ima i zlatni zig sa sastrane
I ja imam pitnje Evo ovako, cale je od nekog amera dobio sat , skino amer sa ruke i dao caletu , znam da mozda zvuci cudno ali tako je bilo . I sad ja uzmem taj sat da vidim ,
Marka Dufonte, automatic napred jos pise sitnim slovima swiss , nazad pise nesto velikim slovima tj. vecim slovima Lucien Piccard. Pokazuje i dan , datum a ovi na netu nemaju dan datum , ako neko zna nesto vise o ovom satu...
Hvala !
Anakin, nisi dobro postavio attachment... slika se ne vidi. Probaj ponovo da postaviš sliku, ako ne ide preko attachmenta, koristi tinypic.com servis.
Kriticar, postavi sliku sata.
I dajte još neke podatke ako ih imate, slikati samo prednju stranu ne može uvek da donese rezultate.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
slikacu cim zajmim dobar digitalac, na ovom mom se nista nevidi...
evo slika , KONACNO
e, zar niko nezna ime modela , a tako lepe slike ae valjda ce se neko naci...
Bookmarks sajtovi