Novi Seiko: Press Release | SEIKO WATCH CORPORATION
Brdo literature, al na ruskom. Mozda nekome bude od pomoci ipak:
Литература по устройству и ремонту часов
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Verovatno ste se nekad upitali da li se ime marke Chopard izgovara Čopard ili Šopard...
A tek Ulysse Nardin, Glasshutte, Dubey&Schaldenbrand, Perhendinancer, Xanthippe...
Evo male pomoći.
Watchsounds
P.S. Malo sam se šalio.Ova poslednja dva nisu imena marki satova...
Top 10 Most Complicated Watches | RealityPod | Top 10, Gadgets, Technology & Robotics Hub
Uživajte prijatelji...
Zanimljivo izdanje Rolex explorera:Hillary Tenzing Edition
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Zanimljiv video Devon sata....
Da sat je neverovatan, ameri kada nešto naume da naprave to i ostvare. Priča je da su tražili firmu koja može da im uradi ovakav sat prema dizajnu koji su kupili i svi su rekli da je to nemoguće ili potpuno neisplativo. Na kraju su angažovali stručnjake iz NASA centra koji su im pomogli da ostvare ovu ideju i da ovaj sat ugleda svetlost dana.
Možda vam sve ovo zvuči kao priča za neki jeftini američki patriotski film, ali je zapravo istina.
Možda će se ovaj sat naći na ruci jednog od naših članova uskoro, ali ne smem više ništa da kažem na tu temu...
Omega Seamaster Planet Ocean “SKYFALL” Edition | Perpetuelle.com Watch Blog
Savrsen sat su napravili jos savrsenijim,jedino sto mi je u pocetku upadalo u oci je 007 logo,umesto broja 7,ali je to tako irelevantno i uopste me ne bi bilo blam da kada mi postave pitanje koliko je sati kazem 007:15.
Prelep sat i besprekoran mehanizam. Kao što kažu u tekstu ovaj model je definitivno POBEDNIK!
Cifer "tabla čokolade" je jako interesantan.
Već vidim sebe sa satom na ruci kako odgovaram na pitanje:
Prolaznik: Izvinite, koliko je sati?
Ja:
15
...
...
007 i 15
Bookmarks sajtovi