da odosmo u off, ali ipak Vukase ne znam kako mozes reci da ovo nije ozbiljan dogadjaj. Teska kradja u kojoj je ukradeno vise od 700.000eura. Verujem da su vlasnicima Identica iako su najverovatnije osigurani ovo ipak vrlo ozbiljan dogadjaj, a mi bi kao ljubitelji satova mogli barem osuditi ovako nesto na ovom mestu. My 2c. Nije ni cudno kada u ovoj drzavi svaki dan slusamo i citamo teske grozote sto se apsolutno ne uzbudjujemo kada nekom ode milion eura. Cim on ima milion ima i drugi, kako meni nisu ukrali itd...
Moja greska....
Bilo bi dobro da Identico objavi modele i serijske brojeve ukradenih satova.
Ne nadajte se ovim satovima, oni su već završili na trzištu bliskog istoka, ovde se prodaje roba "nabavljena" na zapadu i to 30% od cene, tako da se ovim "mangupčićima" ne isplati da tu vriško nabavljenu "robu" prodaju ovde!
^
Ovde nije rec sta se kome isplati ili ne isplati, a jos manje, zelja da se utvrdi gde ce to biti "jeftinih satova"!
Niti se bilo ko nada jeftinim satovima!!!
Radi se o ozbiljnom krivicnom delu pri cijem izvrsenju, na svu srecu, niko nije stradao. Tema je ocigledno pokrenuta sa namernim ironicnim nazivom da ukaze na lose aspekte vremena i drustva u kom zivimo. Nadam se da ce uvoznici i zastupnici shvatiti ovaj dogadjaj, pa i temu na forumu, kao upozorenje da je neophodno osigurati robu ali sto je jos vaznije, poraditi na bezbednosti kupaca i prodavaca - TO je poenta cele price (citaj - teme) !
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi