^
Zbog poliranja i lepog cifera da vredi 20 000 $ ?!?!
Pa Vi zmajevi stvarno se rasipate......
^
Zbog poliranja i lepog cifera da vredi 20 000 $ ?!?!
Pa Vi zmajevi stvarno se rasipate......
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
20 000$ za verziju u roze zlatu naravno. jbg, oces chopard, plati.
Ma jeste chopard prestizna marka i jeste verzija u zlatu najskuplja (27 000 $) ali preterana je cifra bilo koja u opsegu 11000 do 27000 $ zato sto se ispod haube krije malo izmenjen ali "obican motor"
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
slazem se sa tobom sto se tice "obicnog motora" ali to je najveca mana, ne samo choparda, nego i svih prestiznih brendova. pa breitling i dan-danas stavlja 2824 da ne kazem kompletna diver serija ulysse nardin (znaci sami vrh) satova je u 2892, pa onda IWC aqua takodje, ma ima milion primera, a svi su 6000e pa na gore. zato cenim rolex jer to kod njih ne postoji!
Par live fotki novog Chopard-a...
pics borrowed from revo-online
Ako nekog interesuje malo detaljnija foto reportaža sa svečanog predstavljanja, može je pogledati na OVOM linku.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Mix Ebela i Speedy-a!
Mnogo je lep sat ali je isto tako i preskup.
Meni ovde nista ne lici na speedmaster osim tachometer-a,ovo je lep sat.
Na live fokama izgleda eeextra, znam da možda mehanizam nije baš adekvatan za taj cenovni rang, ali apsolutno osvaja na prvi pogled.
Bookmarks sajtovi