Zdravo svima. Moze li neko da potvrdi da li je vec otvoren GS butik u galeriji? Na netu nalazim oprecne informacije, negde pise da je otvoren, negde ra ce tek biti.
Hvala
Zdravo svima. Moze li neko da potvrdi da li je vec otvoren GS butik u galeriji? Na netu nalazim oprecne informacije, negde pise da je otvoren, negde ra ce tek biti.
Hvala
Ja pitao pre par nedeja u Vitanovu, zaista mi radnica rece da su finalne pripreme (tada bile) i da se ocekuje da ce vrlo brzo biti u pogonu, ako vec i nije. Proslo je vremena ipak od tada.
Nasao ovo na netu
Grand Seiko stigao u Srbiju - Satoviinakit.rs - za prave ljubitelje satova i nakita
Tako da kapiram da ce biti uskoro otvaranje
Jeste spremili šuše za GS?
Niski start!!!
Omega rules !!!
To je sigurno!!!
Omega rules !!!
I ja jedva cekam. Procitah ovu vest jos u decembru. Rekose u martu bi trebalo da bude otvaranje.
Znaci li ovo da je sad servis kod nas dostupan?
Poslednja ispravka: yele (20.2.2021. u 5:27)
E super, hvala na info. Idem onda kasnije danas
Napravio sam horolosku turneju petrovic -> absolut time (omega) -> grand seiko i po mom ukusu GS izuva iz patofni. Daleko, daleko su mi lepsi i bolje uradjeni od prethodnih, pogotovo od rolex/tudor. Svaki GS za koji sam se uhvatio je kao malo umetnicko delo. Sa druge strane, iskustvo u rolexu je drugacije i nadasve cudno. Formalna atmosfera, 10ak zaposlenih...a u mogucnosti su da mi pokazu i prodaju samo JEDAN sat - neki datejust od belog zlata. WTF? Omege su lepe, da ne gresim dusu. Mada mi je lepsi japanski minimalizam.
Bookmarks sajtovi