Bojim se da ce trend trajati mnogo duze, i da ce satovi biti sve drugo osim satovi. Cak je Apple krenuo u razvoj neceg slicnog. A mi se cini da ce mladje generacije i te kako prihvatiti ovaj vid gadgets-a.
Bojim se da ce trend trajati mnogo duze, i da ce satovi biti sve drugo osim satovi. Cak je Apple krenuo u razvoj neceg slicnog. A mi se cini da ce mladje generacije i te kako prihvatiti ovaj vid gadgets-a.
^ sigurno si u pravu, miki, a verovatno tako i treba da bude, ali opet verujem da ce uvek biti zaljubljenika u mehanicke satove. bar nas stotinak sa foruma.
jole777 kaže:
Slazem se Simo, mada tih pravih ce biti sve manje i manje. Evo i kad se okupimo, pola na kraju ne dodje. A da imamo ovakve satove sve bismo mogli on-line
-ljudi, s`obzirom da se bavim mobilnom telefonijom već 10god, upoznat sam sa ovom tematikom. Po meni, ovakve naprave nikada (a možda ni tada) neće i ne mogu naneti nikakvu štetu proizvodjačima satova. Već je bilo i ranijih pokušaja(sličnih modela), koja nisu zabeležila neki poseban uspeh , tako da ova naprava i nije u potpunosti novost. Novost, konkretno ovog modela, je Android platforma. Medjutim, takve vrste naprave nikada neće moći zameniti prave, klasične merače vremena ! Pa meni, kojem su još uvek na prvom mestu mobilni telefoni (po interesovanju) , a koji u isto vreme obožavam satove, ovakav "mutant" ne znači ništa i ako na prvi pogled spaja moje dve hobi-ljubavi.
Elem, evo nekih ranijih pokušaja...
-kinezi, od kojih se očekivalo ovako nešto (nisu replike u pitanju, već njihov brend Anycool)
Prilog 14043 Prilog 14044
Zatim LG...
LG mobile phone watch - Google претрага
Prilog 14045
Jedan od prvih modela pod nazivom M500 je izbačen (čini mi se) još 2006te god...
...tako da su minimalne šanse, da se ugroze naši "ljubimci" , kao i da ovakve sprave preteranop privuku našu pažnju. Naravno, kada bih dobio jedan na poklon, nebih se mnogo bunio i opirao...
Paničite bezveze...
Živo me interesuje kako recimo reaguju u kazinima kada im za sto sedne neko sa ovakvim mutantom, sa sve kamericom i dugmićima...
Zaboravih da dodam...
Kao što rekoh, proizvodnja ovakvih naprava je počela "daleke" 2006god. S`obzirom na već 6god proizvodnje, neka se neko od vas priseti, kada je i kod koga video na ruci "pametan" sat ?!?
Bookmarks sajtovi