Ne znam sto se tacno smatra pod ogromnim motorima, ali Touareg 3.0 dizel, kombinovano trosi manje od 10 litara, ako se normalno vozi bez pretjeranog natezanja. Isto tako i E klasa 350 CDI po board kompjuteru trosi nekih 8.5-9L sto je po meni odlicno
Ne znam sto se tacno smatra pod ogromnim motorima, ali Touareg 3.0 dizel, kombinovano trosi manje od 10 litara, ako se normalno vozi bez pretjeranog natezanja. Isto tako i E klasa 350 CDI po board kompjuteru trosi nekih 8.5-9L sto je po meni odlicno
To sto Touareg 3.0 kombinovano trosi toliko nije nikakvo smanjenje u odnosu na malo stariji diel motor te zapremine.
Recimo Rexton 2004 sa 2.9 mercedesovim TD motorom starije generacije(nije common rail i sl.) trosi u kobinovanoj isto 10 litara, provereno. Tako da to i nije neko drasticno smanjenje.
Ta E klasa moze da trosi toliko, mozda moze cak i malo manje, ali opet kazem, sve zavisi od voznje i jos dosta faktora.
Ogromne motore mislim na one AMG i ostalo, recimo 5.5 i slicno. Takav stariji tip motora nisi mogao da svedes ispod 25 l, a ovi noviji mogu da odu na 16-17.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
U pravu si ovo sto si napisao potpisujem
ja se secam onih starih BMW rednih sestaka, na primer BMW E34, serija 5 iz kraja osamdesetih, kad malo dodate gas ona kazaljka, koja pokazuje potrosnju u svakom trenutku, to je jedino BMW stavljao na tablu ide kao kazaljka kompasa, u sekundi skoci na preko 30 litara i to je bio i kraj skale , ili onaj BMW 324td, isti slucaj, ali su isli i trajali su, BMW rules
Ja vozim staru kockicu sa E30 isto sestak, i mogu da kazem da kombinovano trosi 12L. A bilo koje dodavanje gasa trenutno posalje tu kazaljku koja meri trenutnu potrosnju na 30L. E sada, nedavno sam vozio peticu benzinaca, (mislim da je stara 4 godine), hm pa potrosnja je oko 10L tesko da moze ispod. Ali za Touareg-a, i za Sharan sam cuo da stvarno malo trose!
milane koja kockica koje god.ja sam ih nekad vozio 316 i 318 tamo 90ih.uh kako sam se slatko navozo samo sto su na jednoj posle jedne pijanke uklapali cetvrtinu drugog vozila.
Ja inace nisam neki ljubitelj cetvorotockasa. Ovaj mi je jednostavno zapao i zadrzao se, e da je tako sa satovima Inace je model 320i 1989. Tada su ih pravili da traju, pa jos uvek kotrlja. Ne kazem da i danas ne rade dobre aute, ali u to vreme se nije stedelo na meterijalima ni u nizim klasama.
odosmo u off
To je imala i samara
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi