Kviz je zvanično završen! Želimo puno sreće svima koji su učestvovali!
Jel ima šanse da isti kviz sa istim nagradama ponove zastupnici Omege, Paneraia ili Rolexa? Evo, ja sam spreman i na duplo duži kviz, pa makar se pitanja odnosila na to šta je koji od zaposlenih imao za ručak
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Da si rekao neki "Ruja 3133" pa i nekako da srede preko veze, al` ovako.....
Ne, ne, ne, zato što kod nas nema zastupnika za pravi poljot, ne računajući onaj Poljot International. Kada ovi pravi dođu kod nas, ili kada neko reši da ih zastupa, lepo im kažemo da smo nešto dobili od konkurencije, uz konstataciju da nam je žao što isti poklon ne možemo dobiti od njih, pošto su siromašniji, a onda stupa na scenu čuvena scena iz 'Ko to tamo peva':
- Ko, bre sirotinja? Evo pet satova svakome! Ili pet, ili nijedan!
(Eh, kad moram da otkrivam strategiju...)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Prelep sat u svakom slucaju. Ko je srecni dobitnik???
Jos se ne zna,al u poverenju cu ti reci da sam to jaal ne pricaj nikomepozz!
Ljudi, ko je dobio čuku? Nadam se da sam taj....lepo bi mi došao. (Jbt. ostah na forumu pola noći, treba ustati sutra i otići na šljaku ).
Poslednja ispravka: vlajo (17.9.2012. u 0:36)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pozdrav svima,
i veliko hvala onima koji su učestvovali u nagradnom kvizu. Sledi lista pitanja sa tačnim odgovorima:
U prilogu je finalna lista učesnika koji su tačno odgovorili na sva pitanja i ispunili uslove za učešće u finalnom izvlačenju dobitnika, ali i onih koji to nažalost nisu i kojima želimo više sreće nekom drugom prilikom. Izvlačenje dobitnika će se obaviti danas (17.09.2012.) u popodnevnim časovima i rezultat će biti objavljen u ovoj temi. Brojevi koji će se izvlačiti su oni iz kolone "R. br. Finaliste".
Srećno!
Poklon Ducan nagradni kviz - Spisak ucesnika.pdf
Bas odlicno ste ovo odradili , liste , obavestenja ...bas je profesionalno, mada drugacije nisam ni ocekivao Ova lista je samo dokaz da nisam prepisivao nego da sam mnogo pametan (2 finalista) , ljubi me majka
Bookmarks sajtovi