Nisam ni ja učestvovao.
Mislim da , zbog ogromne količine znanja kojom raspolažem,to jednostavno ne bi bilo fer prema običnim smrtnicima
Ozbiljno,svim finalistima želim mnogo sreće u predstojećem izvlačenju.
Nisam ni ja učestvovao.
Mislim da , zbog ogromne količine znanja kojom raspolažem,to jednostavno ne bi bilo fer prema običnim smrtnicima
Ozbiljno,svim finalistima želim mnogo sreće u predstojećem izvlačenju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nažalost, obzirom da nismo probali pre ovog puta, forum nije mogao da smesti brojeve u različite redove, tako da ćemo ponovo kopirati izabrane brojeve.
77, 13, 38, 33, 62, 55, 65, 17, 43, 10, 85, 13, 61, 11, 31.Timestamp: 2012-09-17 13:43:54 UTC
Čestitamo.
Cestitke pobednicima
Cestitke pobednicima
A sto se tice ogranicenja mislim da ne treba da ih bude ni za ubuduce, neki od ljudi koji su se prijavili samo zbog sata, mozda ostanu i u buducnosti doprinesu razvoju foruma. Dovoljan je bar jedan clan i cela akcija je uspela. Moj brat njegov nik je Valseky i kao sto znate on je radio par video klipova za forum , koje sam ja kacio sa mog naloga, mada nema ni jedan post ne vidim razlog zasto ne bi ucestvovao u Nagradnoj igri. Sve najbolje pobednicima i jos jednom cestitke rukovodstvu foruma i poklon ducanu na jako lepom gestu
Čestitke dobitnicima
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Sada i sa moje strane, VELIKE ČESTITKE dobitnicima!
Konkretno, nagrade su osvojili:
1. juke - J. Springs ručni sat, muški model, ref br. BEB075 – jedan komad
2. umbra - Alat za skidanje narukvica – jedan komad
3. Milan Babic - Narukvica Condor ili Kaiš Condor – jedan komad
Dobitnike će do kraja dana kontaktirati predstavnik Poklon Dućana radi dogovora oko preuzimanja nagrada.
Hvala svima koji su učestvovali i naravno želim vam više sreće nekom drugom prilikom!
Pppppaa kako to?A ku de je be Nick?On je trebao da dobije cuku,ne?
Čestitke dobitnicima ! ! !
Bookmarks sajtovi