Čestitke dobitnicima!
Čestitke dobitnicima!
Hvala svima!Cekam sad jos da me neko kontaktira i da preuzmem sat.
Neka te u zdravlju i sreći služi !!!
Nego, super je što kad god budeš pogledao na sat, setiš se foruma . Meni je to extra...
I ja se zahvaljujem svima koji su organizovali kviz. Čestitam i drugarima sa sajta juke-u i Milanu Babiću na dobicima. Dugo i srećno da ih nose, a ako zažele da stave neku drugu narukvicu neka mi se jave...odoh ja u sajdžije...
...požuri polako...
Umra mislim da ti je ovo leglo ko kec na jedanaes
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala svima!
Cestitam i ostalim dobitnicima na osvojenim nagradama do sad nikad nisam nista dobio.Veliki pozdrav svim forumasima.
Gazde, 'ajde počinjite razgovore sa uvoznicima Rolexa, Paneraija, Omege, Pateka ili Breitlinga, a može i sa svima u paketu. Evo, ljudi koji prodaju J. Spring se otvorili za tri nagrade, a te štekare bi mogli da se otvore za bar nekoliko satića
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
:O Nije moguce da sam ja dobio nesto.... Zaista sam zatecen ... Hvala svima. Cestitke drugim dobitnicima
Čestitke pobednicima
Sinoć u radnji Poklon Dućana u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu su dodeljene nagrade pobednicima nagradnog kviza: Poklon Dućan daruje J.Springs sat. Osvoji automatik proizveden u Seiko Instruments korporaciji.
Uz prijatno druženje i priču o satovima su predate nagrade pobednicima: prvonagrađenom (sat) i trećenagrađenom (kaiš po sopstvenom izboru). Nažalost, sinoć drugonagrađeni nije bio u prilici da lično preuzme nagradu zbog povrede (alat za zamenu narukvica). Svi nagrađeni su bili darivani, i od strane našeg portala, dobro poznatim Svet Satova majicama. Nakon ćaskanja u radnji priča se nastavila u jednom od beogradskih kafića.
Svima još jednom čestitamo na osvojenim nagradama, zahvaljujemo na razgovoru i prijatnim trenucima.
U nastavku slede fotografije koje mogu dočarati delić atmosfere:
Veliki pozdrav!
Bookmarks sajtovi