jeste i lepo izgleda onako iz daljine
jeste i lepo izgleda onako iz daljine
next year at this time I'll be a millionaire
definitivno sam video ovu narukvicu, ali da li je iz serije Royal Oak Offshore Chronograph, ne znam ali znam da je prelep sat!
Inače su meni AP bili ružni satovi i uvek sam se pitao što li ih ljudi kupuju ali kada sam se zagledao baš dobro provalim taj šmek i sve to kockasto mi postane savršeno!
Inače su meni AP bili ružni satovi i uvek sam se pitao što li ih ljudi kupuju ali kada sam se zagledao baš dobro provalim taj šmek i sve to kockasto mi postane savršeno!
Za ovo si apsolutno u pravu. Ja sam malo nosio AP, i sam me je odusevio u svakom smislu. Naravno nije bio moj, pa mi rastanak jos teze pao Odlicni su to satovi, najblaze receno!
Ja mislim da je to bio bas taj , meni isto odlicno izgledaju samo nisu na listi mojih zelja uvek bi se pre opredelio za neiki ,a verovatno i nekoliko IWC-a po ceni jednog AP.
Meni se takodje veoma dopadaju, volim taj malo ostriji dizajn. O mehanizmima sta reci osim vrhunski. Ali na zalost, preskupi su!
I meni se učinio istim! Naravni i ja bi kao i ti!
Sada sam se setio imam neke pločice Audemars Piquet-a, na kojim piše iz koje su serije satovi dok su na polici prodavnice. Ja sam ih dobio na poklon ali ko voli neka mi javi na sledećem okupljanju ću ih doneti pa izaberite seriju koja vam se sviđa!
Naravno sebi sam ostavio Limited edition!
ademar je jedna o 5 najjacih firmi u casovnicarstvu i imaju predobre satove koji se meni preterano svidjaju. i jedni razlog zasto ih ne pominjem nikad je sto su preskupi (retko pricam o necemu sto ne mogu da kupim). imaju i savremenih i klasicnih dizajnerskih resenja, mehanizmi su saaami vrh, komplikacije takodje a bogami tradicija i prestiz nista ne zaostaju. sve u svemu djokovic po meni ima najboljeg sponzora (sto se satova tice) na ATP turu i jako me zanima koji se sat dobio da nosi...spominje se valjda neki offshore od ~200k. neka nosi i zasluzio je!
Ima neki slican njegovom za oko 15.000 eura,ista narukvica,sve isto. Stvarno se ne razumem u AP i nisam ljubitelj njihovog dizajna ali njegov izgleda fino...
Bookmarks sajtovi