evo konacno kvalitetne slike novakovog AP-a na njegovoj ruci! nisam jos gledao koji je to tacno model (samo znam da je offshore), prvo cu postaviti ovde sliku pa cu pogledati
evo konacno kvalitetne slike novakovog AP-a na njegovoj ruci! nisam jos gledao koji je to tacno model (samo znam da je offshore), prvo cu postaviti ovde sliku pa cu pogledati
Noletu sat savršeno pristaje, samo se bojim da neće dugo izdržati sve sile koje proizvodi negov udarac u lopticu, a naročito kad bude rasturao(ko bi brojao koliko ove godine) Nadala u finalu Rolangarosa .
Bas lep AP. Pravi sportski. Meni sa svidja.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ja licno nisam odusevljen izgledom njegovog sata,nekako mi je nepregledan i ova narukvica mi je uzasna,uz svo postovanje prema Audemar-u,ja sam recimo odusevljen ovim
YouTube - ‪Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver‬‏
prelep je novakov audemars. nego ne uspevam da nadjem identican kao njegov nigde na internetu sa specifikacijama...pretpostavljam da je offshore chrono. ako neko nadje neka postuje ovde
Ovo bi trebalo da je iz Rima...
Poslednja ispravka: vladas (24.5.2011. u 0:25) Razlog: ubacena fotka
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
najbolji uz najbolje! do sad sam video jedno 5 razlicitih ademarova da nosi, ko zna koliko ih ima
Mogu samo da kazem: CESTITAM NOLE!
Ono sto me zanima da li je onaj beli AP na njegovoj ruci neki specijalni model sa njegovim potpisom ili neki vec postojeci model?
Zna li neko?
A evo kako je bilo tokom Noletove posete prestižnoj švajcarskoj kompaniji.
Bookmarks sajtovi