Novi pehar u ruci, stari sat na ruci, ili je za ovu priliku dobio i novi sat?!
Novi pehar u ruci, stari sat na ruci, ili je za ovu priliku dobio i novi sat?!
ma kakvi, to je royal oak offshore diver koji ne skida sa ruke od pocetka US opena. mislim da inace ima jedno 5 komada vec. a riba mu nosi millenary lady, samo mrzi me da nadjem sliku (trebao bi da downloadujem youtube video pa da konvertujem frejmove u jpg..)
Mnogo lep sat,AP je napravio strasan posao sa Noletom.
Koja je cena ovog sata Milose?
Pa evo mu ribe, možda se sat ne vidi baš najbolje, ali opet mislim da nikom ne smetaju fotke
A i ovi iz AP su znali da će da dobije, pa su mu odma dali novi model. Verujem da za Shanghai stiže novi model...
Poslednja ispravka: skydiver (13.9.2011. u 12:25)
i meni se prolepsala....marko, ovaj diver kosta ~17 000$
Jel titanium ili dlc?
Pa dobro,ok je cena sta znam...
novakov? nije dlc ni titanijum nego SS, mada je tako matiran da podseca na titanijum.
ma skupi su u krv ti ademarovi po meni, ali moze im se....
PS sad da si postavio pitanje dragonu ili nikoli oni bi ti rekli: "imas to na internetu ili potrazi po forumu napisao sam ja to vec..."
Pa kad ima na internetu ili je već napisano na forumu, šta drugo napisati?!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
[off topic]
utvrdili smo da se odgovor na moje pitanje "da li je svaki grand sonnerie pod obavezno i minute repeater, kao sto svaki minute repeater pod obavezno NIJE grand sonnerie" ne nalazi u tvom textu o credor sonnerie satu a kad smo vec kod toga, interneta i informacija na njemu, sto onda uopste postoji svetsatova kad bar 70% cistih casovnicarskih tema ima i na WUS?
Bookmarks sajtovi