Da li teniserima realno treba sat dok igraju? Ili je to vise zbog ugovora sa sponzorima?
Da li teniserima realno treba sat dok igraju? Ili je to vise zbog ugovora sa sponzorima?
Nije ga nosio u finalu.Stavio ga je posle meca.
Sa druge strane Nadal uvek nosi sat, on je prvi (od poznatih tenisera) koji je pristao na to, za pozamašnu svotu verovatno.
Nick,totalno gresis,nit je prvi nit je medju prvima,mnogo je njih bilo pre njega,secam se Agasija sa satom pre skoro dve decenije,mozda me secanje vara ali ne bih rekao. U svakom slucaju bilo je dosta njih,kako tenisera tako i teniserki ali ljudi ovde to ne znaju jer je tenis do pre par godina kod nas bio popularan kao skvos.
ja se ne secam agasija jer sam rodjen iste godine kad je on osvoio prvu GS titulu, ali od skorijih Justine Henin je nosila rolu dok je igrala...
Jeste Justin nosila.Najzalije mi je sto je ono g##no od Pederera nosilo la ili sta god RolexNjegovi najveci rivali su bili Rodik i vecito pijani Safin i moze se reci onaj Australijanac Hjuit...Nikakav to igrac nije,samo je imao mnogo srece da se pojavi kad je konkurencija bila ravna danasnjem proseku,mozda i ispod toga.Agasi,Sampras-koga ja licno ne volim(svaka mu cast,jacu konkurenciju nije mogao da ima),Nole i mozda Nadal(koji se srozao kod mene u zadnje vreme) su igraci,ove malo starije ne racunam.Federer - NULA - kakav je covek takav je i igrac.
^
Svaka ti je na mestu
Sem da je nikakav igrač
Jeste imao sreće da bar 2 godine bude "sam" tj. bez većih rivala, al da je nikakav igrač, to ni najveći Fed hejter ne može da kaže.
Dan danas, sa trideset, gubi samo od dvojice tenisera.
A da je sujetni egomanijak, to stoji 110%. Ne samo u odnosu sa Đokovićem, imao je "bisernih" izjava i kada je u pitanju Nadal.
I da, dosta sa offtopicom!
Bookmarks sajtovi