AP nije mogao izabrati boljeg!!!
Što se tiča Federera.....on je samo Švicarac - to sve govori!
AP nije mogao izabrati boljeg!!!
Što se tiča Federera.....on je samo Švicarac - to sve govori!
“Malčice” kasnim sa odgovorom, ali čitala sam da je Nadalov sat izuzezno lak i da mu ne smeta pri igri, a evo i podataka.
B92 - Sport - Tenis - Vesti - Nadal nosi sat od 525 hiljada $
Španac će tokom mečeva nositi specijalno dizajniran sat 'RM 027 Tourbillon' vredan 525 hiljada dolara. Sat teži manje od 13g (prema drugim izvorima, pak, manje od 20g), jedan je od najlakših ikad proizvedenih i biće napravljeno samo pedeset primeraka. Nadal je na projektu učestvovao sa proizvođačima kako mu sat ne bi smetao tokom mečeva.
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Evo Noleta sa Audemars Piquetom na ruci, čini se da mu je ovaj model preveliki, za razliku od nekih koje sam viđala na slikama u ovoj temi i koji su mu baš "čučnuli".
Ma ima covek desetak komada pa ih menja ko carape... Salu na stranu, pa ne znam, recimo meni Audemars Piquet kao brend nije uopste zanimljiv..Da ostavimo po strani kvalitet satova, u koji ne sumnjam, medjutim, prosto ni jedan njihov sat mi po dizajnu ne odgovara..
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
^
Eto ti ga sad !
Možda ni Noletu ne odgovara, kad mu istekne sponzorski ugovor više neće morati da ih nosi, nego lepo se učlani na naš forum i postuje u temi : “Pomoć oko kupovine satova”.
Verujem da bi predlozi pljuštali sa svih strana.
(Banjo, napisao si 300 postova , a meni fali, jedan do 150)
E ta ti je dobra, verujem da bi dobio dobrih saveta...!
Ma voleo bi ja da imam i 50 postova ali da su pametni...a ne ovako nakupio 300 lupajuci ko maksim po diviziji,hehhehehe
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Slazem se, bas mu ne stoji ovaj sat, kvalitet je sigurno vrhunski ali dizajn... Bas su nekako preglomazni, debeli satovi, moj drug nosi team alinghi i probao sam ga, uzas blagi kakvo je to cudo ali o ukusima ne vredi raspravljati.
Bravo Nole kralju!
Bookmarks sajtovi