....ma u odnosu na Victor , razlike za Luminox i nisu neke. Eeeeee , ala sam baksuz. Da mi je Luminox omiljen, bilo bi obrnuto
....ma u odnosu na Victor , razlike za Luminox i nisu neke. Eeeeee , ala sam baksuz. Da mi je Luminox omiljen, bilo bi obrnuto
Victorinox - real steel with mechanical soul
Kad smo već kod Victorinoxa, ovaj mi se baš svidja:
Koliko vidim, u Poklon dućanu ga nema, a na netu je cena sasvim prihvatljiva.
Pa da na netu su im onako bas realne cijene, posebno na Jomashopu i Ashfordu posebno ako na Ashfordu uhvatis neki Daily Deal
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Otisao sam juce do PD,zaljubio se u satove,slogirao se cenama i smorio kao...,kaze prodavac da postoji mogucnost da se uclani u njihov klub i dobije se 10% popusta i svakom narednom kupovinom se skupljaju poeni,ja rekoh da posle deset kupovina cemo doci do realne cene sata,stvarno sramota sta rade.
Da, to je od prilike novi loyalty program koji Poklon Dućan ima od pre par dana. Detalje oko toga još uvek ne znam...
Sjajan program, ako si im lojalan sledećih 10 kupovina, jedanaesti sat dobiješ po realnoj ceni.
Volim trgovce koji misle na svoje kupce...
Sto se tice loyalty programa to je u BOMARU praksa vec duze vreme.Imaju pored priviledz kartica i gift kartice.U BPM-u daju VIP kartice sa odgovarajucim popustom.Svakom narednom kupovinom ostvarujes dodatni popust.
Bookmarks sajtovi