Mislim da je montaža. Nisam nigde naišao da će izbaciti ovakav.
Mislim da je montaža. Nisam nigde naišao da će izbaciti ovakav.
Omega rules !!!
Cirkus
Mi se svi smejemo, ali pazi šta vam kažem, na kraju će ovaj sat biti kolekcionarski primerak sa višestruko uvećanom cenom. Živi bili, pa videli.
Omega rules !!!
Bolje da se mladi hype-uju zbog Moonswatch nego raznoraznih smartwatch i ostalih gadžeta, makar se radi o jeftinom satu (upoređujući sa preskupim iphonovim reinkarnacijama). To rade i moji ukućani, plate to parče kratkotrajne elektronike koliko košta i Hydroconqest na keramici i čeliku, plače mi se kad uporedim.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Polako pada cena:
Omega x Swatch Speedmaster Moonswatch Jupiter
(Kao novo - nekorišćeno)
Prati
Podeli
...
Cena: 360,00 €
Viđeno: 127 puta
Prati: 6 korisnika
Pošaljite poruku
Nemanja
Član od 24.02.2009.
Beograd
84
0
Ocenite
Dodaj u adresar
***Rezervisano! ***
U dolasku. Novo sa garancijom.
Dostupno u Beogradu od 11.04.2022.
Meni je ovaj potez Swatch grupacije neverovatan i apsolutno neprihvatljiv!
Stvarno ne spadam medju ljubitelje Omega brenda, ali imam apsolutno postovanje prema njima! Swatch grupa je ovim potezom pokazala da nema apsolutno nikakvog postovanja prema brendu i svemu onom sto je Omega kroz historiju radila!
Ovi satovi nemaju apsolutno nikakve veze s omegom, osim loga koji su otisnuli! Ovo mi je isto kao da Volkswagen grupa na Skodu Fabiu stavi logo Bentleya i onda prodaje ta kola za 250 000 evra ...
Jos neverovatniji su ljudi koji veruju da su stvarno kupili pravu Omegu za 250 evra! Nemacki oglasnici su puni oglasa gde se ovaj sat prodaje i za cifre od 1500€
Ovo je cisto skrnavljenje i obezvredjivanje brenda Omega i nista drugo! Apsolutno SRAMOTA Swatch grupacije!
Pretpostavljam da je šala:
https://www.reddit.com/r/Watches/com..._launch_other/
Spram datuma. Verovatno.
Aprililili...
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi