PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
E molim te ne stavljaj neunistivi Rolex i fragile Omegu u isti kos,to ne moze nikako...
Ma dajte bre ljudi, nemojte da se svađate oko ovakvih gluposti.
Činjenica jeste da je sat zaribao posle nepuna 24 sata i da tako nešto kompanija kao što je Omega ne bi smela sebi da dozvoli ali opet, realno gledajući ovo je moglo da se dogodi svakom proizvođaču pa i Rolexu i Seiku! Zato, just chill i mojne se svađate i vređate!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
da li mogu da znam zasto su mi obrisani neki postovi u ovoj temi? (i jos nekih korisnika) nije problem, ali me cisto zanima sto?
bilo je svasta ))
cuti bolje
next year at this time I'll be a millionaire
@crane - i tvoje i druge poruke koje su obrisane su sadrzale uvredljiv ton i isle su suvise i van teme i prelazile u "flaming". Nije nam zelja da gusimo slobodu govora niti da uticemo na konstruktivnu raspravu, ali nema mesta izazivanju i vredjanju, a ovo jeste "zapaljiva" tema. Zato molim za malo opreza .
Jos jednom vas molim da budete pazljiviji u izrazavanju i da ne prozivate druge clanove!
No time to lose
ok, nema problema.
samo da napomenem da (sa moje strane) nije bilo nikakvog vredjanjanja, izazivanja ili prozivanja drugih clanova vec iskljucivo sala.
cak sam i temu postavio vise kao interesantnu vest, a ne kao nesto mnogo ozbiljno, pa smo u tom duhu i krenuli u pricu...
u redu, pazicemo ubuduce, hvala na odgovoru.
pozdrav
....
ali onda opet valjda on zna....
YouTube - ‪Omega‬‏
Poslednja ispravka: d1d (31.5.2011. u 19:35) Razlog: bez vredjanja molim
Bookmarks sajtovi