zvanicne dimenzije sata su: 48 mm x 39.70 mm x 12,25 mm. kako ovaj sat moze biti 48mm kad na nadalovoj ruci deluje sasvim normalno?
zvanicne dimenzije sata su: 48 mm x 39.70 mm x 12,25 mm. kako ovaj sat moze biti 48mm kad na nadalovoj ruci deluje sasvim normalno?
48mm je duzina, sat je pravougaonog oblika (blago zobljene ivice)
Izvor: blic komentariU stvari, Nadal ne nosi sat kojem vrednost iznosi preko 500,000 dolara. Richard Mille Tourbillon RM027 koji mu je prošle godine poklonila kompanija Richard Mille je ukraden na turniru u Torontu koji je održan 2010. u avgustu mesecu. Richard Mille je ove godine u martu mesecu predstavio novi model, RM035, čija vrednosti iznosi 85000 dolara i taj sat se nalazi na ruci Nadala na svim teniskim turnirima a ne RM027
Stara tema...
Nadal sklopio ugovor sa Richard Mille
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
To je samo opticka varka, dimenzije su u svakom slucaju tacne. Sto se tice Richard Mille deluje manje i zbog boje, ali u svakom slucaju mi se cini da lezi perfektno na zglobu..
ma sad sam shvatio u cemu je fora sa 48mm...u tome sto taj sat (kao i vecina drugih richard milleova) nema lugove tako da je 48 zapravo lug to lug duzina sto je sasvim prihvatljivo
Meni se onaj Nadalov sat uopste ne svidja... bas mi je bezveze,onako crn,manji,nista posebno..
verovatno je skup kao sto se pise,al meni se ne dopada....
A ovi što su maznuli sat...
verovatno će za lepe novce da ga iznajme Kinezima, koji će da krenu u masovnu proizvodnju istog, jer stvarno je šteta da se ovakvo remek delo pravi u samo 50 komada
Nek se on pravi i u nekoliko hiljada komada al da to bude pod okriljem Richard Mille a ne Kineza i ostalih koji štancuju kopije.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Slazem se sa tobom Dragone, ovo sam napisao sarkasticno.
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi