sony je predstavio smart watch,sem vremena može se pogledati email,facebook,kalendar cena oko 150 dolara.
izvinjavam se za lošiju sliku sa mobilnog
sve u svemu,kako vam se čini ovo androidno čudo ?
sony je predstavio smart watch,sem vremena može se pogledati email,facebook,kalendar cena oko 150 dolara.
izvinjavam se za lošiju sliku sa mobilnog
sve u svemu,kako vam se čini ovo androidno čudo ?
Iskreno, ja nisam ljubitelj takvih Hi Tech gedžeta. Ne bi mi prijalo ni da ga koristim. Možda neke mlađe generacije misle suprotno. ALI, ja sam i dalje pobornik starih navika.
Ako je nešto sat, onda je sat. Prikazuje vreme i to je dosta. Predstavlja jedan lep detalj na ruci koji me prati ceo dan.
Ako je nešto mobilni tel, onda služi za pozive i poruke. A eto mi sada imamo sve upakovano u jedno. Trenutno se MUČIM sa mojim novim HTC tel i nekada mi dodje da ga razbijem. Kao intuitivan je, a kad ono suprotno. Tach screen koji ima loš odziv... A ono sve nova tehnologija.
Uređaj za pregled e-mailova, web pretraživanje mi je i dalje najprijatniji računar. Jeste da ga nekada ne možeš imati pokraj sebe, ali...
Za preslušavanje muzike imam najpozitivnije mišljenje o iPod-u, zbog veličine disc-a za snimanje pesama, kvalitetu zvuka koji daje, pretaživanju i sl.
A na kraju da dodam komentar da kada bi neko želeo da ponese sve ove uređaje sa sobom trebala bi mu veeEeeika tobra i dovoljno snage da sve to nosi! Stoga se opet vraćamo na početak, gde bismo se IPAK malo bolje uputili i razmislili o gore pomenutom Sony gedžetu.
Pozz!
Sony ce sigurno zaraditi na ove satove a moje misljenje o ovom proizvodu je da ce se on za kratko vreme naci u fioci onog ko ga je kupio zato sto to je proizvod kome brzo prolazi moda mislim da te stvari koje nudi ovaj sat ima svaki mobilni telefon, a sat je nesto drugo sat je stil, moda navaika i nakraju STAV !
i ja se nerviram sa ekranom mobilnog i nabadanjem slova na njemu.
inače me je ovo asociralo na bonda i njegov čuveni sat sa video prenosom,eh kad je to bilo
Poslednja ispravka: nele (15.5.2012. u 12:50)
E baš tako!
Ali avaj, moj muž kaže: Znaš trebala bi da ideš u korak sa tehnikom!
Ja sam, trenutno, rešio da batalim ove tač skrinove. I posle dve godine, ja mašim slova. Čekam samo da mi istekne ugovor sa Telenorom pa da uzmem nešto sa fizičkom qwerty tastaturom . Trenutno razmišljam o Nokia E6 i SE Xperia Pro.
Zamalo da ga zamenim, ali još je tu, na sreću. Doduše o tabletu imam baš pozitivno mišljenje, tač skrin mi tu nimalo ne smeta, čak je super praktična stvar, međutim ja mobilni obično koristim u brzini, prolazu, kolima, još kad su bili prvi telefoni sa tač skrinom imao sam jedan LG jako kratko vreme i brže bolje se vratio na tastaturu....
Poslednja ispravka: vlajo (15.5.2012. u 21:34)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mozda ne bi bilo lose da uzmes Apple iPhone
A sto se tice Sony-a, imam osecaj da ce se ova igracka dobro prodavati u Aziji, tako da mislim da im je uspeh zagarantovan. Sony je kompanija koja ima jedinstven koncept, a po mnogima i najbolji dizajn (ukoliko izuzmemo Apple). Ako mene pitate, zao mi je sto Sony ne pravi satove!
Poslednja ispravka: tolarbo (16.5.2012. u 1:21)
Bookmarks sajtovi