Pa da, to i ja kazem.... Sta je to trebalo Ducatiju? Sa Fortisom su bar imali ekskluzivu zbog mehanizma, a ovde ni mehanizam, a ni brend. Mogli su naci neku jacu firmu od Tudora.
Pa da, to i ja kazem.... Sta je to trebalo Ducatiju? Sa Fortisom su bar imali ekskluzivu zbog mehanizma, a ovde ni mehanizam, a ni brend. Mogli su naci neku jacu firmu od Tudora.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
E,sad...sta bi bilo kad bi bilo... Slazem se sa clanom Nikle,Fortis je puno ruzan,a i ne ide mi uz dvotockasa. Da je moglo bolje,moglo je,Chopard Mille Miglia GT bi bio bolji,znam i ja ali meni je i Todor ovakav prihvatljiv...
Fortis je i po meni bio promašaj, jer se nikada nije vezao za svijet brzina. Po meni je Tudor odradio dobar posao sa dizajnom, naročito u svjetlijoj varijanti, ali me čudi da su u prvi plan istakli svoj naziv, a ne Dukati. Meni najviše na satu odudara veliki naziv TUDOR GENEVA, koji je predimenzionisan, a ja bi podhitno izbacio GENEVA.
^
Ducati je imao i vecih promasaja.....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Live fotke novog Tudor Fastrider hronografa...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kako me subdiali i pusheri podsjecaju na jedan drugi sat
Btw. meni se svidjaju live slike.
i meni se svidja...ma da ni Fortis nije bio los...cini mi se ovaj bolji.
next year at this time I'll be a millionaire
Sat izgleda EXTRA, ovo je MUST za sve petrolhead likove Ovo je prvi Tudor koji mi je privukao paznju i kojeg bih cak i kupio da imam viska para.
Svaka im cast na dizajnu!
Pozdrav.
^ +1
Definitivno se i meni dopao!
No time to lose
Bookmarks sajtovi