E al to nije švajcarac, ujedinjeni japanski proizvođači satova se još nisu javili kp timu
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
E al to nije švajcarac, ujedinjeni japanski proizvođači satova se još nisu javili kp timu
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Jes', a oni jadni iz KP nisu stručni da prepoznaju repliku čak i kada to jasno stoji u oglasu dok im to ne kaže generalni direktor Seika.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
To su isti prevaranti kao na limundu. Prodavac je uvek u pravu jer od njega naplacuju proviziju.
Ja sam pre par dana prijavio 6 oglasa kao pirateriju i jos stoje njih 5. Sesti je verovatno istekao ili obnovljen jer je postavljen odavno.
Nije baš tako za KP. Tamo se ne plaća probizija, već samo isticanje oglasa.
Znam da nije bas isto. Ali sto vise oglasa (pa makar i protiv zakonitih) odgovara sajtu. Reklama je reklama.
Upravo sam prijavio desetak replika, a u oglasima je čak i jasno navedeno šta se prodaje. Baš me zanima kako će balvani sa KP da reaguju po tom pitanju, tj. da li će se praviti pametni ili će ih ukloniti.
Neće. Ne uklanjaju nikada. Prijavio sam gomile oglasa i ništa.
Uzmi jedan placen oglas, imaju te opcije, kao "vrh strane" itd, postavi omegu da vidis da li ce da je obrisu.
E da, stavi screenshot sa Omega number lookup ili tako nesto, mozda ce Svajcarci da cute ovaj put...
Neverovatno sta se desava u ovoj zemlji...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi