U napred se izvinjavam u koliko sam postavio post na pogrešno mesto u forumu te molim administratore da ga premeste ako je potrebno.
Šta sve može da vas snadje u koliko oglasite na prodaju polovan sat u vašem vlasništvu na sajtu kupujemprodajem.com ....
Oglasio sam na prodaju sat OMEGA Geneve u mom vlasništvu pre nedelju dana na gore navedenom sajtu sa tekstom koji je otprilike ovako glasio...
OMEGA Geneve Perfektna
Na prodaju Omega iz 1973. godine u apsolutno perfektnom stanju. Izgleda kao da je pre mesec dana kupljen u salonu.
Sat je potpuno funkcionalno ispravan i bez skrivenih mana.
Povremeno nošen u posebnim prilikama. Estetski bi ga ocenio u odnosu na novi ocenom 9/10.
Sve na satu je original od stakla preko potpisane krunice završno sa čuvenim roze automatskim mehanizmom CAL.1012. Cifer besprekoran bukvalno bez mane. Uz sat ide kvalitetni kožni kaiš tamno plave boje marke KUKI.
Sat je upravo servisiran kod poznatog časovničara Kostić-Dojčinović u Beogradu.
Perfektan sat bez ikakvih daljih ulaganja. Sve fotografije su od sata koji je na prodaju. Ako imate bilo kakvih sumnji pogledajte moje ocene.
Ne zanimaju me zamene za druge satove ili stvari. Prodajem ga isključivo za novac. Molim bez smešnih ponuda, nije mi nužda da ga prodam.
Reference sata: bla..bla...
Da bi mi oglas naprasno nestao sa sajta kupujemprodajem.com dana 6.12.2019.
Uz nejasnu poruku u emailu koju sam primio od admina sajta kupujemprodajem.com
Poštovani korisniče,
Vaš oglas "OMEGA Geneve Perfektna" (postavljen 20.11.2019. godine) je obrisan.
Razlog brisanja oglasa može biti:
- Postavili ste više identičnih ili veoma sličnih oglasa, ili
- U oglasu nudite ili tražite nedozvoljenu stvar ili uslugu, ili
- Oglas nije u skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja KupujemProdajem
Kako biste sprečili da Vaši oglasi opet budu obrisani, molimo Vas da se upoznate sa Pravilima i uslovima korišćenja KupujemProdajem, a posebno sa tačkama 5, 6, i 7. tog dokumenta.
Učestalo nepoštovanje Pravila i uslova može dovesti do suspenzije korisničkog naloga.
Srdačan pozdrav,
Vaš kp tim
Odmah sam kontaktirao KP Tim i evo skrinšotovao sam Vam da sami pročitate šta su mi napisali. Da ne dužim ni kriv ni dužan, oglas mi obrisali a verovatno me i banovali na neko vreme.
Bookmarks sajtovi