Pozdrav za sve na forumu.
Hvala @Shmizla na objavi teksta i slika. Hvala i svima ostalima koji komentarišu na ovu temu i riječima podrške. I to se računa. Naravno da su i kritike dobrodošle, jer svi smo mi obožavaoci satova, a opet ukusi su različiti.
Htio bih i da se zahvalim svima koji su pomogli da ovaj projekat dođe do ove faze, posebno 3D dizajneru Đorđu Radojčiću, koji je moje skice pretvorio u fenomenale slike koje su pred vama.
VIDI satovi su prije svega namijenjeni muškarcima zbog njihovog dizajna i velikih dimenzija. Ali to ne mora da bude slučaj, jer sve više gledam pripadnice ljepšeg pola koje nose ovakve satove. Tako da je sve stvar ukusa.
Pakovanje u kojem će se satovi prodavati je nešto potpuno novo i autentično. Po njemu će VIDI satovi biti prepoznatljivi.
U sledećih dan-dva pokrenućemo našu onlajn kampanju za prikupljanje novca. Oni koji žele da pomognu moći će to da urade na dva načina. Prvi, tako što će naručiti neki od VIDI satova i tako pomoći novčano. A tako će biti i među prvima koji će nositi naše satove. I drugi način, tako što će dijeliti linkove i vijest na društvenim mrežama i sl.
Vjerovatno ćemo ponuditi i nagrade za one koji budu dijelili. Ukoliko podijelite link i preko njega "dovedete" određen broj svoj prijatelja koji će naručiti sat, vi kao nagradu dobijate besplatan VIDI sat po izboru. Nije li to fenomenalno?
Više informacija biće kada startuje kampanja i tada će sve biti mnogo jasnije. A vi razglasite okolo...
Izvinite što neću biti aktivniji na forumu, ali sam zauzet nekim stvarima oko projekta. Ima još dosta toga da se kompletira prije nego pokrenemo onlajn kampanju.
Srdačan pozdrav svim ljubiteljima satova
Bookmarks sajtovi