Pa i TISSOT se izgovara bez poslednjeg T (TISO)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
off...
za tissoT sam znao kao i za choparD, cartieR i nebrojano mnogo drugih primera, ali eto za hubloT mi nije palo na pamet iako je logicno
Nema na čemu!
Vjerujem da će biti dobri,ako ne i odlični ali teško da ćemo mi znati za tu informaciju!
To su ipak satovi koji se ne nose na gradilište,a i nose ih tipovi koji posjeduju gradilište a ne zidaju po njemu!
http://www.svetsatova.com/forum/f64/kako-izgovarate-imena-proizvođč-satova-1172.html
Watchsounds
Naročito je zanimljiv izgovor reči "rado", proverite.
Poslednja ispravka: Clarissa (26.12.2011. u 10:19)
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Ne znam koliko je pametno držati se engleskog izgovora, jer oni izgovaraju francuske reči i imena brendova skoro isto kao onaj policajac iz 'Alo, 'alo. Hublot je francuska reč, ali i brend (samo po jeziku, ne govorim o državi), a prema našim pravilima bi se trebalo držati francuskog izgovora. Ukratko, ovaj proizvođač bi trebalo da u našoj adaptiranoj varijanti izgovora bude iblo. Na francuskom se izgovara sa 'zaokruženim' i, tj. tako što se usne postave otprilike kao da izgovaramo u, ali izgovaramo i. Ovo je još lakše ako znate nemački - glas zvuči gotovo istovetno kao nemačko ü u über.
Bookmarks sajtovi