Pozdrav svim ljubiteljima satova, evo posle mesec dana resih da vas malo detaljnije upoznam sa mojim novim ljubimcem.
BREITLING SUPEROCEAN STEELFISH
PAKOVANJE-sat dolazi u veoma lukzuznoj od drveta unutar koje se nalazi manja kozna kutija koja je idealna za nosenje ako cesto putujete. Sve to zajedno sa garancijom COSC sertifikatom je spakovano u kartonsku vecu kutiju i spakovano u BREITLING kesu. Inace kutija(drvena) dekorisana je sa breitling logom i sve skupa izgleda veoma bogato I mocno sto je i za ocekivati od ovakvog proizvodjaca. Kutija je made in france.
SAT- sam sat je fantastican. Kuciste sata je napravljeno od poliranog i mat celika. Korona(bezel) je veoma cvrsta i sigurna na kojoj se nalazi luminirajuca tacka sa safirnom zastitom. Safirno staklo je veoma debelo i ima prelep plavicasti odsjaj zahvaljujuci dvostrukom anti reflektivnom premazu. Dial sata ima spiralni efekat i luminirajuce markere za sate, zajedno sa oversized hands omogucuje odlicnu vidljivost u mraku. Crown je usrafljujuci I deluje veoma sigurno I cvrsto sa prelepim dekorisanim slovom b. Pozadina kucista je solidna sa BREITLING logom i informacijama o modelu(deluje veoma mocno) . Narukvica je napravljena od mat celika sa vec prepoznatljivim kosim linkovima. Kopca je sa duplom zastitom takodje dekorisana sa BREITLING logom. Sat veoma lepo lezi na ruci. Neko me je pitao za obim ruke 24cm dosta mali ali I pored toga sat ne izgleda glomazno. Opsti utisak je fenomenalan. Sat pokrece BREITLING caliber 17 baziran na ETA 2824-2. Veoma sam zadovoljan. Sto se preciznosti tice za nesto vise od mesec dana sat je dodao oko 6 sekundi sto nije lose.
SPECIFIKACIJE-
BREITLING SUPEROCEAN STEELFISH
CALIBER 17 BASE ETA 2824-2
COSC SERTIFIKOVAN
REZERVNI HOD 42h
SAFIRNO STAKLO
28800 v.p.h
25 RUBINA
WATER RESISTANCE 2000M
CROWN USRAFLJUJUCA
KUCISTE CELIK
DIAMETER 44mm