Posedujem od pre par nedelja ovaj casio edifice EF-126D,sa crnim ekranom,placen 70e,sa garancijom od dve godine.Postoje pored ove moje crne jos dve varijante sa plavim i belim ekranom.Kuciste je od celika,sto mu daje klasican izgled i po mom misljenju vrlo odmereno i elegantno izgleda,sportski,odlicne zavrsne obrade.Kuciste je obradjeno i vrlo glatko i prijatno na dodir,nema grubih ivica. Brazletna ne depilira prilikom stavljanja sata,niti u slucaju pomeranja sata po ruci ne kida dlacice. Sat ima mineralno staklo,otporan je na vodu do 100m(10bara).Pokazuje u malom odeljku i datum,ali ne i koji je mesec vec samo dane. Prilikom izlaganja svetlosti,na kazaljki se u mracnim ambijentima stvara iluminacija,i svetli u mraku tako da u svakom trenutku mozete znati tacno vreme,ma gde bili. Lagan je na ruci,stvara se osecaj kao da ga i ne nosite,ako me razumete.
Baterija u satu je CR2012,sa 10godine predvidjenog trajanja,sto cemo videti u praksi dal i je istina.
Dimenzije sata su 48,00mm x 41,50mm x 9,90mm
Toliko od mene i mog vrlo skromnog opisa,ukoliko smatrate,da fale jos neke informacije molim vas recite mi,napominjem da sam pocetnik u ovom svetu i da mi je ovo prvi ozbiljniji i skuplji sat. Hvala
Bookmarks sajtovi