Neka ga u zdravlju nosi,odlican poklon. Bravo tata
Neka ga u zdravlju nosi,odlican poklon. Bravo tata
Dobro mi dosao ovaj test, jer nikako nisam mogao odabrati sat za bratanca... on je 5ti razred osnovne, te se nadam da cemu velicina sata odgovarati. Nego , ajd` ne bilo ti zapovedjeno, postavi slike sa satom na ruci. Ako si vec zapakovao, onda moze i kad Petar dobije ovaj fenomenalni poklon...
Svakako cestitke...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Upravo tako...poklon je zapakovan.
Naravno da će biti slika.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sat je fenomenalam imam ga i nosio sam ga 17 godina.Radio je bez greske.Sat za radne aktivnosti ili jednom recju za sve.Odlican izbor cestitam.
Nele,
Nisi mogao nešto manje naći?
Vladane,
Super mu stoji.
Da ja mislim da bi meni bio veliki.
Vladane cestitam, super mu stoji
Uz punu svest o tome da pišem o nečemu što vas neće zanimati preterano ipak...
Moj gore pomenuti naslednik ,na moju veliku žalost, ceo svoj dosadašnji život nije pokazivao ma kakve znake zainteresovanosti za satove.
''Milion'' puta sam mu stavljao raznorazne satove na ruku a on je nakon samo par minuta tražio da mu ih skinem.
Skoro pa da sam se pomirio sa tužnom činjenicom da ''nikada od njega ništa biti neće''
Međutim...
Kada sam mu poklonio ovaj sat (iz teme) čovek ga ne skida , hoda naokolo sa zavrnutim levim rukavom i poput najvećih džibera istura sat u prvi plan očekujući da bude upitan ''koliko je sati'',''koji je danas dan'' i sl.
Naravoučenije?
Nemam ga.
Samo...Vrlo mi je drago.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nemoj zaboraviti najbitniju stvar - ovaj sat SVETLI
Odličan opis! Fenomenalan odnos cena kvalitet!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi