Da li je Promaster logo na poklopcu reljefan ili je uradjen laserom? Ima malih razlika u odnosu na moj primerak pa mi deluje da je ovaj radjen za drugo trziste. Meni je recimo drugi jezik za datum nemacki i nema natpis "JAPAN MOV'T".
Da li je Promaster logo na poklopcu reljefan ili je uradjen laserom? Ima malih razlika u odnosu na moj primerak pa mi deluje da je ovaj radjen za drugo trziste. Meni je recimo drugi jezik za datum nemacki i nema natpis "JAPAN MOV'T".
Nije laserom radjen....a po broju se moze otkriti za koje je trziste radjen.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala kolege
Hvala na izdvojenom vremenu i odlicnom opisu ovog legendarnog modela.
Fotke su odlicne, kao sto smo i navikli od tebe.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Marko gde si nasao ovaj sat?ja ga trazim kod nas i nije ga bilo.dvoumim se izmedju ovog automatika ili eco drive koji je plave boje.Pozdrav
Kupljen u Bomaru u NS na kraju decembra. Mislim da ima jos jedan u Bomaru u Nisu...
dvoumim se izmedju ovog modela automatica i plavog eco drive.Ne znam nista o ovom mehanizmu u tvom satu,kakva su mu odstupanja,procitao sam ovde da automatici uglavnom kasne,ili zure po koji minut.Pa me zanima koliko cesto bih morao da korigujem vreme u slucaju da se odlucim za automatic?
Nema potreba da te brine taj automatski mehaniza. Lepo sam napisao da siguran i pouzdan. I budi bez brige za tacnost....idu oni jako lepo i tacno.
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
^Po meni je ovo previse optimisticno. Recimo da mozes ocekivati odstupanje od 5 sekundi dnevno. Moze da bude manje ali i vise, zavisi kakav ti primerak uleti. Naravno, koliko cesto ces morati da ga korigujes zavisi koliko ti je bitna tacnost. Imaj u vidu da ce automatik da stane ako se ne nosi dan-dva sto moze biti smor ako imas vise satova.
Bookmarks sajtovi