Hvala najlepse
Printable View
Hvala najlepse
Narucen u Bomaru danas,sutra stize pa fotke :dance3: ,mislim da nisam pogresio,crni automatik je u pitanju,limitirana verzija,nem pojma,mozak stao :D
Nema šanse za grešku :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Prilog 143569Prilog 143570Prilog 143571Prilog 143572Prilog 143573Prilog 143567
Idemo redom sa velikim twist plotom na kraju.Stigla prinova,a moglo bi se reci i olaksanje nakon 4-5 godina citanja,informisanja,lomljenja :).Hvala bogu,Sector 300 ispustio dusu posle desetak godina,digao ga u zivot na nekih 5 min i kraj.Da li uzeti nov plastikaner i turiti ga unutra,jok.Da li opet ici na kvarc u vidu baterije,akumulatora,solarnog cifera,jok.Narucim juce,stize kurir danas i ajmo laganica raspakivanje,sto je dokumentovano.Posto uzmem nesto novo,picajzla od rodjenja,trazim mane,da krenemo,mali ding na bezelu,ali skoro neprimetan normalnim ljudima i mali otpor pri prebacivanju dana.Obrada kucista,polirane i brusene povrsine,krunica sa pecatom, izuzetno pristojno pristojno.Poravnanje cifara na bezelu je besprekorno,doduse i na sektoru je bilo,jasni klikovi sve super i sto je brojcanik na bezelu blago upusten pa je kao manja verovatnoca da ce se zagrebati.Cifer je perfektan sa natpisom Japan mov't-8023-R026793 DF,pa bih molio pomoc oko tih dodatnih oznaka,8023 mi je jasno.Rucno navijanje ide glatko,ali me zanima dokle sme da se navija.Laser etching na poklopcu je malo plitak 1098/2000 komad,50th aniversiry,nebitno,narukvica je fenomenalna i sa ciljem sam isao na gumu,muka mi vise od metalne..Sat je mnogo udobniji za nosenje od sektora od kog sam se znojao na nervnoj bazi po ovom paklu,sto od vrucine,sto od mase sata.Izuztno je lep osecaj cuti taj zvuk rotora posle dugo dugo vremena :),a iskreno se nadam da ce opravdati i ulozeno poverenje
Da umalo da zaboravim.Uzmem sector cisto da uporedim satove kad ono radi.Oblio me hladan znoj,ali sam osetio i olaksanje kad je nakon podesavanja vremena i datuma,opet stao :lol:,tako da imam i dodatni rucni sat koji radi kad se ne nosi,pa rekoh moze onda i na zid :laugh:
Čestitam na prinovi !!! :congrats:
Čestitke. Sat ubija koliko dobro izgleda :thumbup:
Čestitam!
Dobar sat :thumbup:
Čestitam :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
:congrats:
Koji si ti meni kralj! :thumbsup:
Pa ja sad otkrivam nove podvrste satitisa...
Godinama nosio jedan sat koji ga je mučio i nervirao, godinama merkao šta da uzme sledeće, kaže "hvala Bogu" pa je stari sat ispustio dušu i na kraju ga oblio hladan znoj kad je mrtav sat proradio na trenutak :lol: Pa neće te grom ubiti ako imaš DVA sata koja rade :lol: :P
Iskrene čestitke i veliko hvala :adore: