svaka cast za cuku.sat je bomba.slike ekstra
svaka cast za cuku.sat je bomba.slike ekstra
Vidim ja da je ovaj nas satic dosta popularan, a Boga mi ima i zasto da bude. Evo ot kad sam ga kupio moram da se "pohvalim" da sam ga 2-3 puta tako krvnicki zveknuo po sred stakla i nista, ma ni truncica. A radi perfektno. Drago mi je da se sve vise ljudi odlucuje za njega a nadam se da im je moj opis pomogao pri kupovini.
Btw. jel ovaj topic najcitaniji na forumu? Admini?
Who's your daddy?
ma jok...veruj mi )))))
ali je medju zanimljivijim
next year at this time I'll be a millionaire
EXTRA SAT!!! Ali ja se dvoumim izmedju njega i JY0000-53e pa bih vas molio za savet. Hvala unapred
Sve je to stvar ukusa ali meni se licno ne dopadaju kombinacije digitalno analognih satova. Sve u svemu posedujem as4020-28e i prezadovoljan sam istim.
Pozzz
Imam skyhawk i hteo sam da menjam za promaster.Cak sam i jednog clana pitao da li bi se menjao.Medjutim,kako je vreme prolazilo i sto sam vise uporedjivao ova 2 sata (oba su odlicna),sve mi se vise svidjao skyhawk.Na kraju sam odustao od zamene za Promaster.
U sustini sve i jeste stvar ukusa.
Bas tako, i tu nema svrhe raspravljati. Odes u radnju, stavis oba na ruku i vidis koji ti lepse stoji
Who's your daddy?
^
Amen!!!
Hvala na savetima... Tako je i bilo. Danas sam uzeo JY0020-64E i mogu vam reci da je bolji nego sto sam ocekivao
Pozdrav svima!
Upravo ocekujem da za nekih dve-tri nedelje dobijem Citizen AT4000-02E. Sat sam video na internetu i odlepio za njim! Ispostavilo se da ga rade samo za trzista SAD i Velike Britanije, tako da je moja muka da dodjem do njega bila velika, ali evo ocekujem ga iz Amerike svaki dan.
Kako vam se cini sat?
Pozdrav svima
Bookmarks sajtovi