Bas me zivo interesuje koliko ljudi na forumu poseduju AS4020?
Neke se jave....
Evo za pocetak>
1. bozicko
Bas me zivo interesuje koliko ljudi na forumu poseduju AS4020?
Neke se jave....
Evo za pocetak>
1. bozicko
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
Koliko god da ih je,sat je fenomenalan,i po mom skromnom misljenju,jedna od (naj)boljih kupovina... (u tom cenovnom rangu)
2. Bigmag
Pa nemojte mene da zaboravite a i cinjenica je da nas ima vise nego sto ce ljudi da se javi ovde...
1. bozicko
2. Bigmag
3. krstin
4. WlayCo
@krstin: Welcome to the Citizen Owners Club
Who's your daddy?
Hvala
Prezadovoljan sam sa satom, ali imam i jednu malu zamerku. Vise sam ocekivao od super luminove, svetli ona jako dobro kada se napuni, ali ne izdrzi bas dugo... Takodje, na delu male kazaljke kao da je slabiji premaz, sto se i dosta vidi kada se skroz napuni.
Evo kacim i sliku da vidite kako izgleda to na maloj kazaljci. Uzivo se vidi jos vise...
Ako je očigledno da je fabrička greška, ja bih ga reklamirao! Ne bih mogao to da gledam! I iskreno mislim da imaš pravo da tražiš da ti zamene sat!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Ne znam da li to da radim, ipak nije jako strasno. Mislim, postoje dva resenja. Prvo, ako budu menjali samo kazaljku, morace da otvaraju sat, sto ne bih bas voleo... Drugo, ako budu menjali sat, pitanje da li ih imaju jos, posto sam kupio zadnji primerak. Znaci morao bih da im ostavim sat i da cekam ko zna koliko da ga dobijem nazad.
Ako nije strašno, onda nemoj da komplikuješ sebi život za neko vreme verovatno više nećeš obraćati pažnju na to!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Bookmarks sajtovi