Ma znam, a i onako nije tako strasno
Ma znam, a i onako nije tako strasno
Uh kakav sat. Definitivno jedan od mojih favorita, samo sacekace jos dosta, jer ipak je 500e sa metalnom narukvicom koja mi je prelepa.
Stavim jutros sat na ruku, kad imam sta i da vidim, ogrebotina na metalnom kucistu
Toliko sam se iznervirao, pogotovo sto nisam ni primetio da sam ga udario, znaci da nije bio neki jak udarac. Stavljam slike u prilogu. Da li da ga odnesem u Bomar, da vidim jel mogu da ga ispoliraju malo? Da li uopste postoji neki nacin da se to resi? Nije strasno, ali opet mi jako smeta.
Pa,bas si ga ogrebao.Probaj sa poliranjem,mada mi se cini da je duboka ogrebotina.
da, deluje da je duboka, ali ipak mislim da ce moci da se sredi. vredi probati, u svakom slucaju ce biti mnogo bolje nego sad.
jole777 kaže:
Da,poliranje će svakako pomoći,ali dodao bih da ni sada ne izgleda strašno.Znam da ti je to nov sat,i svestan sam koliko ti to trenutno smeta,ali već kroz koji mesec,kada se izgubi taj osećaj ''novog'',shvatićeš da su sitna oštećenja neminovna i da ne zaslužuju preteranu pažnju.
Sat živi svoj život a te sitne borice su neizbežni deo svakog života.Kako bi inače svoj sat razlikovao od nečijeg drugog iz te serije
Savim je u redu reći-''Srećne ti rane junače'' i nastaviti sa uživanjem u njegovoj neizgubljenoj lepoti.
P.S.-Izvini ako ti ovo trenutno liči na iritirajuće filozofiranje,ali ja stvarno verujem u to.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Na slikama deluje gore nego sto jeste, jer sam ga bas uhvatio pod nekim odsjajem, da bi se sto bolje videlo. Kada se gleda sa 30 cm udaljenosti, pod normalnim uglom, ne primecuju se ogrebotine. Videcu sutra da ga odnesem do radnje, pa ako ne odvale neku preveliku cifru za poliranje, ostavicu ga na sredjivanju.
Vladane, u potpunosti si upravu, moram da pocnem da razmisljam kao ti
Slažem se sa Vladanom P. Mislim da bi trebao da sačekaš sa poliranjem jer ne bode toliko oči a sa druge strane nošenjem i svakodnevnim uživanjem u satu vrlo verovatno da ćeš napraviti još koju ogrebotinu ( nije da navijam to je realnost ) ako ništa drugo biće, što bi rekli, tragova nošenja. Ako budeš polirao sat posle svake ogrebotine vrlo brzo ćete poliranje izaći skuplje nego sat. Dakle, sačekaj da se nakupi pa kroz par godina odnesi sat na poliranje. U međuvremenu uživaj u njemu.
Posto je ogrebotina na sjajnoj povrsini Cape Cod krpica bi verovatno resila stvar ili barem ucinila da se manj vidi. Naravno, ako mozes da je nabavis.
Da li ta krpica može da se koristi za poliranje mineralnog ili safirnog stakla? To bi moglo da uštedi novac za poliranje.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi