Pre 5 nedelja sam kupio citizen AS4020-28E sat je stvarno fantastican,sve funkcije rade besprekorno.......
Pre 5 nedelja sam kupio citizen AS4020-28E sat je stvarno fantastican,sve funkcije rade besprekorno.......
Upravo sam izvrsio sinhronizaciju sata jy0020-64e citizen sky master sa prozora stana na konjarniku koji ima dominantan vidik ka hramu i genex kuli i vidim da mi sat zuri jednu sekundu.Vidim da nekom kasni jednu sekundu pa cisto da razmenim misljenje sa nekima.
kljucno je bilo usmerenje 6 sati ka uscu a ne 12 kako sam pokusavao,prosto ne verovatno koliko to ima uticaja.Jacina signala je bila na M sto me je jako iznenadilo sa obzirom da je neko napisao da je bilo L na kalemegdanu.
Poslednja ispravka: Sky-Balkan (1.4.2012. u 18:52)
Poz ljudi
Danas sam i ja postao clan Citizen kluba kupovinom AS4020-52e modela, medjutim imam jedan problem-pitanje.
Kad hocu da podesim kalendar, sekundara mi nikako ne staje na 5,10,15,2o minuta;Npr sad je prestupna godina april mesec sto znaci da bi po upustvu sekundara trebala biti u poziciji 20sek/min medjutim ona s 19 preskoci odma na 21 Moze li neko da mi objasni zasto bio bih veoma zahvalan.
Inace sat je vrh
Cestitam ,uzdravlju da ga nosis
Hvala
Inace sinoc kasno sam uspeo da anuliram sat (problem je bio sto je kazaljka sekundare zurila 1 sekundu), tako da je sad sve ok mada posle videh da nije preporucljivo da se podesava kalendar izmedju 21h-04h :S, videcu da postavim slike ovih dana, ako nekoga interesuju
Za sad evo 1 slike koju sam napravio na poslu telefonom, videcu da okacim jos koju cim nadjem vremena posto se spremam za neki poslovni put
Poslednja ispravka: iNowack (7.4.2012. u 20:48)
Citizen (AS4020-52E) Owner
kako da iskljucim funkciju POWER SAVE, hvala
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi