chronometar+veciti kalendar
chronometar+veciti kalendar
Radi se o modelu Citizen AT4000-02E, koji se, nazalost, ne radi za Evropu (sa izuzetkom Velike Britanije). Prilicno sam se namucio dok ga nisam dobio.
Imam 15-tak satova, ovaj je mozda i najjevtiniji, ali mi je bas nekako lep...
Inace, sledeca meta je Hamilton Jazzmaster Automatic Chronograph H32606855. Sta mislis o njemu? Nadam se da cu ga imati kod sebe kroz nekih mesec dana... Inace, na ovom forumu nema bas previse tema/postova za Hamiltone.
Evo ti jedan tekst o hamiltonu mozda ti bude zanimljiv Satovi - Svet Satova - Hamilton satovi - Info
misamocca - pogledaj malo vise po forumu, ima nas bas zagrizenih "Hamiltonovaca" ovde. Inace - ja sam imao Hamilton Jazzmaster Automatic Chronograph H32616153, dosta slican modelu koji tebe interesuje. Radi se o odlicnom satu, kome po mom misljenju nedostaje samo AR premaz da bude idealan. Ovog Hamija sam prodao (ostao mi je samo jos jedan u kolekciji ) jer mi se nije svidalo kako mi stoji na ruci (bio je nesto deblji i tezi nego sto sam ocekivao) ali su ga svi primecivali i komentarisali a i sada mi se jako svidja kako drugima stoji. Dakle - odlican kvalitet kucista, narukvice, vrlo interesantan cifer... Svaka preporuka!
No time to lose
misamocca
Ako ti nije teško,mogao bi da postaviš slike svojih satova.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
komsija da li imas jos tu karticu sa 10 % popusta?
kolika je sad cena u bomaru,i sta im znaci to eko popust,da li moze da se uzme sat sa celicnom narukvicom zaAS4020-28E . hvala unapred
izvini samo mi nesto nije jasno kod tvog sata...sekundare na primer ti se ne poklapaju znaci 23 ti se poklapa sa 24 vidim na ostalim prilozenim satovima nije tako
Odgovoricu ti ovde na privatnu poruku. Nisam te bas najbolje razumeo sta si hteo da pitas. Ako mislis na to da li kazaljke tacno padaju na podeoke - ne bas. Minutara za nijansu odstupa cini mi se. Sitnica je to ipak, ni ne obracam paznju na to. Cena sa koznom narukvicom bi trebala da je 43.900, sa metalnom racunaj jedno 5.000 vise. Sto se tice kartice za popust - mislim da ne mozes da je iskoristis posto je sat vec na akciji.
Bookmarks sajtovi