Ne bih se slozio da mu nato ne odgovara, a opet za gumeni nisam bas siguran. Ipak su mi gumeni bas za divere.
Ne bih se slozio da mu nato ne odgovara, a opet za gumeni nisam bas siguran. Ipak su mi gumeni bas za divere.
Rekao sam moje misljenje. Ja sam kupio nato bas zbog njega i kako sam stavio tako sam skinuo. Ovako jeste lepo. I meni je bilo ok dok nisam stavio na ruku. Suviše je masivan za tako tanku narukvicu. Opet kažem, po meni.
O ukusima ne vredi... Iskreno, ni meni se ne svidja sa tom narukvicom. Ma meni se ne svidja ni sa metalnom
Who's your daddy?
Neozbiljan vam ovaj majstor za narukvice...
Pozdrav,
ako sam dobro razumeo, Vi pravite kozne narukvice za satove. Kako to ide? Da li vam ja samo kazem model sata za koji mi treba a Vi mi kazete cenu ili? Meni je potrebna narukvica za Citizen Promaster AS4020-28E, crna, sto pribliznija originalu. Koliko bi takva kostala kod vas i koliko vam je potrebno vremena da se napravi?
Hvala unapred!
Vladan
------
Zdravo Vladane.Na sajtu su svi kontakt podaci. Radim u stanu, ne u radnji.
Možete doći do mene radnim danima od 10 do 18 sati, ali Vas molim da me prethodno pozovete 062 1271 733.
Cena izrade kaiša za Vaš citizen je 40€ sa dve klizeće omče, a 45€ sa jednom fiksnom i jednom klizećom omčom (slika opisa omči u prilogu).
Pozdrav,
Pugo
www.pugostraps.com
---
Zdravo Gojko,kais za Citizen Promaster je malo specifican, naime ne koriste se omce uopste. Evo slike: http://www.watch-band-center.com/sho...renarmband.jpg Znaci, meni trebaju samo takav kais, po mogucnosti sto slicniji sa originalom. Mozete li da napravite takav i po kojoj ceni?
Pozdrav,
Vladan
---
i od 9-og decembra vise odgovora nema...
Who's your daddy?
Gojko - Pugo je jedan jako marljiv, predusretljiv, fin i posten covek. Siguran sam da postoji dobar razlog zasto nije odgovorio. Svakako najbolje bi bilo da ga pozovete na mobilni i da se sa njim sve dogovorite. Kupovina kaisa kod Puga ima posebnu draz, odete kod njega kuci procaskate, nadjete kozu koja vam odgovara, dogovorite boju konca stepa, dizajn i svasta jos naucite usput. Jedino sto se malo duze ceka na kais, ali nacin na koji Pugo radi oduzima puno vremena, dosta posvecenosti i umeca. I onda dobijete unikatni kais, jer umetnost je neponovljiva.
Potpisujem . Sve sto je Bigmag rekao je istina
Verujem da je tako samo bi mogao da bude malo profesionalniji i bar da ljude udostoji odgovora... Ovako je izgubio bar jednog kupca...
Who's your daddy?
Majstor je napisao tel..napisao gde radi..krajnje ne nozbiljno da se prepisujete mailovima. .sat mora da se vidi. Da se vidi koja koža koja boja...sve to izmeri i čekaš. Kad bi se svima udostojio da odgovara a ne radi samo za nas već. ..onda morate da imate razumevanja što možda i ne stiže da odgovori. Tel u ruke vidi kad je slobodan...i milina da se dogovorite
next year at this time I'll be a millionaire
Meni je uredno odgovorio na mail, ne bas tako brzo ali poslije nekih 5-6 dana sto je ok. Drugo je sto je bio zauzet pa ja nisam htio da cekam dugo taj kais.
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bookmarks sajtovi