Zdravo problem je bio sto sam sve vreme forumu pristupao sa Iphone, a tamo nema svih ovih naprednih opcija. Evo me najzad ispred kompa, a evo i fotki.
Zdravo problem je bio sto sam sve vreme forumu pristupao sa Iphone, a tamo nema svih ovih naprednih opcija. Evo me najzad ispred kompa, a evo i fotki.
Zdravo svima,kolika je cena kozne i celicne narukvice za AS 40-20 u radnji boo.. ? Hvala
I drago mi je sto sam vlasnik citizen 40-20 kao i vecina i da se prvi javljam u 2019 godini
Kozni kais bez kopce ti je 4990 a sa kopcom 5990 u Bomaru. Celicna narukvica je 7990. Pozz
Hvala puno
Sad,,sve je stvar ukusa da li se opredeliti za koznu ili celicnu,kozna posle par gidina ispuca bas dobro iako nisam sat nosio cesto.
Poslednja ispravka: RUS (29.1.2019. u 14:27)
Pa sad nije baš sve stvar ukusa, čelična narukvica na građaninu je odlična i vredi svaku paricu ... mnogo je bolja od npr SEIKO narukvica sličnog cenovnog ranga... a koža ko koža, nit smrdi nit miriše.
Kozu kupis kakvu takvu, a celicana na gradjaninu sto kaze popovac cuci kao dupe na nosu 😊
Zdravo svima.
Imam citizen sat sa mehanizmom eco-drive E670, isti mehanizam kao ovaj pilotski Citizen u temi AS4020.
Imam par pitanja koja me interesuju i zamolio bih sve članove koji mogu da odgovore, da pišu.
Interesuje me sledeće:
1. Ako sat stavim mod hronografa u početnom stanju (ne i da puštam štopericu u rad), da li je to isto što i power save mod, da li će sat štedeti energiju?
Koliko sam mogao da pogledam u zvaničnom Citizenovom uputstvu za ovaj mehanizam, piše da kada je sat u power save modu, sve ostale kazaljke rade normalno, samo se sekundara zaustavlja. S toga me ovo i interesuje, da li je to isto.
2. Ima li nekog štetnog efekta po mehanizam ukoliko sat držim konstantno u hronograf modu ali ne i da štoperica radi, već samo u početnom stanju, gde je glavna sekundara u mirovanju, kao i pomoćna kazaljka koja pokazuje dane u nedelji, takođe u mirovanju?
3. Ako konstantno držim sat u početnom stanju hronografa, gde obe pomenute kazalje miruju, hoće li to koliko-toliko uticati na smanjenje potrošnje baterije?
Unapred se srdačno zahvaljujem svima na odgovoru.
Pozdrav.
Dragi ljudi, ima li neko nekakav odgovor,mišljenje na moje prethodno pitanje?
Bookmarks sajtovi