Hehehhe, a moze i tako....
E pa evo kako sam i obecao, sinoc me nije mrzelo pa sam otiso do kalisha i popeo se na sam vrh desno od Pobednika, skinuo sam sat sa ruke i drzao ga u nepomicnom polozaju okrenutom u pravcu usca Save u Dunav, naopacke odnosno 12h okrenuto ka meni 6h ka uscu. Sat je sve vreme u polozaju TME ( mali brojcanik koji omogucava menjanje modova na satu: TME, CHR, LTM, CAL, ALM... ), pritisnuo sam (B) dugmence i zadrzao ga 2s, sekundara se prebacila u polozaj RX (12h), saceko sam malo i sekundara se posle par sekundi pomerila u (M) polozaj ( inace na satu ima tri polozaja odnosno pokzivaca jacine prijemnog signala (L)ow, (M)edium, (H)igh ), zatim se opet posle par sekundi pomerila u (H) polozaj, tada je sve bilo jasno sat je primao radio signal, ostalo je samo jos da sacekam. Sledece sto se desilo jeste da je sekundara okrenula pun krug i kazaljkica za minute se pomerila minut ili dva, isto se ubrzo ponovilo ( sat je sve vreme nepomican i stoji u polozaju opisanom na pocetku) mislim da se sekundara svaki put kada tako okrene krug vracala u polozaj (H) i tu stajala nepomicno. Proslo je jos par trenutaka u kojima sam neizmerno uzivao i sat je bipnuo dva puta sekundara je okrenula pun krug minuti su se takodje pomerili, sekundara je nastavila normalan rad, stigo sam kuci proverio na sajtu koji mi je dao WlayCo i sat je otkucavao tacno vreme...
Nadam se da sam ovim otklonio svaku sumnju i nedoumicu oko toga da li signal doseze do Srbije, zao mi je sto nisam sve to zabelezio jednim snimkom, ali bila je noc i iskreno ja sam, sam bio sumnjicav oko toga sta ce da se dogodi...
Ali jednom ako me ne bude mrzelo sigurno cu to uraditi i okaciti klip.
Pozdrav...
Bookmarks sajtovi