@Bozicko Bilo kako bilo, u svakom slučaju prija uljudan odnos njihove administracije prema klijentu
@Bozicko Bilo kako bilo, u svakom slučaju prija uljudan odnos njihove administracije prema klijentu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
@VLADAN P
naravno da prija, jos samo da mi to rese i SRECI NIKAD KRAJA!!!
PS>Neko je spominjao neki virus kad kupis prvi ''ozbiljniji'' sat. U tom slucaju ja imam SVINJSKI GRIP!!!
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
lepo me podsetiste da slikam i ja mog "lepotana/lepoticu"
pozz
Amikica, zelim ti dobrodoslicu u Citizen Owners Club
Btw. hteo sam i ja da odem do Bomara da mi nasteluju sekundaru ali iskreno se bojim. Sve razmisljam, ako nesto vec lepo radi zasto ga dirati? Smeta malo ali ne bih voleo da nesto cacnu pa da ne radi lepo posle, ako me razumete...
Who's your daddy?
Takodje uzeo sat u Bomaru, ali nemam problem sa sekundarom.
Bas lep satic! Na zalost to sa sekundarom bas ume da nervira. Ali valjda ce srediti u servisu.
Elem, koji me djavo terao da svratim u Bomar...
Ne, nisam dirao sekundaru ali sam samo hteo da pitam da li je jos neko imao slican "problem" i da li to moze da se sredi u servisu...
Neka cica sto prodaje satove mi se, pa gruba je rec podsmevala posto se ipak suzdrzavala ali tacno sam video sta misli o meni i o mom "problemu" kad sam je pitao... Komentari su bili tipa "ne,naravno da nam niko nije dolazio sa tim problemom" i "pa ako Vam BAS smeta +smesak mozda nasi serviseri mogu da otklone taj problem" + smesak i skoro prevrtanje ociju... koji me djavo terao i da je pitam...
Sva sreca da sam miran covek po prirodi, i da sam setao svoju 9-mesecnu bebu i da sam uspeo da zadrzim svoja 2 metra i 130kg-a, inace bi joj rekao sta ja mislim o svemu tome...
Druga stvar, vreme (ne meterolosko ) se za vikend promenilo, a ja jos nisam nahvatao signal a necu rucno da menjam . Da li je neko vec uhvatio signal sa ovim satom i da li je vreme podeseno tacno? Uvak sam se pitao kako to ide sa raznim vremenskim zonama i radio controlled satovima...
I trece, pitanje za moderatore: da li ima neke statistike koja je tema najcitanija na forumu? Osecam da je ova bar u prvih 5?
Who's your daddy?
WlayCo ja sam nahvatao signal na Kalisu odmah ujutru posle promene vremena, sve je proteklo ok sat se pomerio za jedan unapred i signal je bio na H.
Inace i ja sam bio u nedoumici sta ce da se dogodi, ali je na kraju sve ispalo kako treba.
Pozdrav i nadam se da sam te bar malo oraspolozio :-)
Odlicno! Ko bi rekao da je H signal bio...
Moracu da se popnem negde ovih dana i da nahvatam signal
Ja ga juce nastelovao rucno po nekom atomskom satu sa neta posto zamalo da ostanem na poslu sat duze a to nikako ne bih zeleo
Who's your daddy?
Sa malim zakasnjenjem moram da pitam sto se verete po Kalemegdanu da biste na'vatali signal Ja zivim u Zemunu, doduse na njegovoj zapadnoj periferiji pa sam malo blize Mainflingenu, i moja tri radio kontrolisana sata (jedan je bas ovaj AS4020) svake noci se sami kalibrisu bez ikakvih problema. Jacina signala varira, a nema ga samo kad je neko sugavo vreme.
Bookmarks sajtovi