U radnji mi je izgledao poptuno drugačije i lepše nego u internet katalogu. Odlučio sam se za model sa metalnom narukvicom, koja na moje iznenađenje, uopšte ne depilira ruku. Sasvim dobar kvalitet narukvice, sa sigurnosnom kopčom.
Jednostavno rečeno, sat je sasvim odličan za svakodnevnu upotrebu. Takođe ima rotirajući bezel, koji mu daje taj ronilački izgled. Kao što se može videti na slikama, imam malo manji obim ruke, tako da mi ovaj sat sasvim lepo leži. Što se tiče odstupanja mehanizma, nakon mesec dana rada žuri oko 4-5 sekudni. Ono što mi je zasmetalo u početku bilo je to da se dešava da kazaljka sekundare ne udara po markerima. Pretražio sam par foruma uključujući i ovaj, i saznao da je to u današnje vreme česta pojava, i da se čak može naći na nekim Omeginim modelima koji su i do 10x skuplji. Kada sumiram, mislim da je sat zaista odličan i iskreno bi ga preporučio kao idealno rečenje za radni sat.
Nadam se da vam se dopao ovaj kratak review koji sam napravio. Ovo mi je prvi, tako da ću se u budućnosti potruditi da svaki sledeći bude makar malo bolji i da slike budu odrađene sa digitalnim aparatom. Sledeći bi trebao da bude u vezi elegantne verzije Doxa modela koju već dugo posedujem. Takođe, nadam se da ću nekome pomoći ukoliko se odluči na kupovinu ovog sata.
Aleksandar Š.
Bookmarks sajtovi