Svaka čast na pre svega iskrenom i realnom opisu ove moćne mašine .... da se sećam kako dodao bihi neki reputacioni poenčić.... !
Svaka čast na pre svega iskrenom i realnom opisu ove moćne mašine .... da se sećam kako dodao bihi neki reputacioni poenčić.... !
Drugari, hvala svima na pažnji i posvećenom vremenu.
Čestitam Piksi!!
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Još jednom čestitke na novogodišnjoj prinovi!
Šta drugo da kažem a da nisi već super opisao u recenziji. Jednostavno odličan sat.
Hvala na još jednom kvalitetnom opisu i velikom doprinosu forumu.
Cestitam Piksi
Kada se stavi na gumu, u trenutku se stekne utisak da se radi o drugom satu. Sat vizuelno izgleda dosta drugačije, narandžasta boja ga "otvara" i daje mu mnogo ležerniju i veseliju notu. Narukvica je u potpunosti u skladu sa kazaljkom za sekunde i u ovoj kombinaciji Fortis Marinemaster zaista izgleda veoma atraktivno i potpuno je nemoguće da ga neko u društvu ne primeti.
Kada je reč o samoj narukvici, ona je za razliku od robustnog i krutog kaiša izuzetno meka i savitljiva, veoma je prijatna za nošenje. Sat se znatno lakše nosi na ruci nego kada je na kožnom kaišu. Kao i kod ostalih gumenih narukvica potrebno joj je dobro proceniti dužinu prilikom montiranja, kako se ne bi previše skratila. Kopča ima mogućnost mikro podešavanja, ja sam ostavio prostora da se proširi za leto kada je to često potrebno uraditi.
Mislim da je ova varijanta dobitna kombinacija za lepo vreme, leto i more.
Ma nekako mi nije . Prelepo Pikseta
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Vrhunski , svaka cast
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi