Moj novi ljubimac
Verujem da je svima manje više poznat ovaj sat, no nije na odmet da ga i ja malo pomenem i usput kojom slikom dočaram njegovu lepotu.
Reč je o fortisu koji nosi automatik etu 2836-2 sa 25 rubina. Kućište mu je od brušenog čelika, prečnika 40mm sa safirnim staklom. Krunica je poveća, ušrafljujuća, sa fortisovim logom i čini mi se rizikuje da nehotice bude zakačena o nešto što ne treba, mada se to meni nije desilo za ovih mesečak dana koliko ga nosim, a imao sam prilike!
Što neko reče duboko se može ronjati sa njim, čak do 200m!
Cifarnik, čini mi se ne može biti pregledniji. Kazaljke bele su premazane superluminovom i prijatno, ali ne preterano dugo, luminisciraju u tami.
Kožna narukvica je odlično odrađena i doprinosi savršenoj udobnosti sata na ruci.
Ne znam koja klasa ete je u njemu, ali moje praćenje tačnosti za 40 dana kaže da sat u proseku brza 4,6 s dnevno, s tim da je noću kombinovano ostavljan, na ledjima, bočno i uspravno. Za mene je to vrlo dobar rezultat.
Sve u svemu neupadljiv sat koji onome ko ga nosi daje dobar osećaj svaki put kada pogledate u njega!
Bookmarks sajtovi