Odlično Serb ! Veoma lep sat i lep opis. U zdravlju ga nosio .
Odlično Serb ! Veoma lep sat i lep opis. U zdravlju ga nosio .
Prelep, šmekerski sat, u zdravlje da ga nosiš
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Čestitam na prinovi
Mehanizam je legenda,izdžljiv,veoma malo se kvari i tačan
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Šta da kažem...
Zaslužio si da imaš ovakav sat.
Iskrene čestitke.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala drugari drago mi je sto vam se svidja sat i opis I da se jos malo pohvalim fotke sam, sam radi
Brate jos jednom odlican 5
Sat je zaista završio u pravim rukama, jer
„... u ruke Mandušića Vuka biće svaka puška ubojita" = u ruke kolege Serba, biće hamilton satina ubojita.
Poslednja ispravka: Neša (9.1.2013. u 22:31)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Poznavajuci pravog vlasnika mislim da si napravio odlican izbor sata...Hamilton je brend za koji dosta ljudi zna,ali oni koji ga znaju,znaju i njegovu dogogodisnju istoriju. Mislim da se brend kao brend krece u pravom pravcu i nadam se da da ce ostati u tvojoj kolekciji.
p.s. svidja mi se da pored lepih slika je i logo nase zabave i svakodnevnice...
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala na lepim recima Slike su mi prvi put ispale kako hocu, a bez loga nije to to Inace istorija hamiltona je prebogata , i po mom misljenju Hamilton je firma koja jako lepo napreduje i pravi je primer kako Swiss mid-range klasa treba da posluje.
Evo jednog mog starog teksta o istoriji kompanije pa kome je promaklo neka procita
http://www.svetsatova.com/forum/f77/...info-5445.html
Bookmarks sajtovi