Mislim da je u više navrata bilo govora o lošem kvalitetu Fortisa ovde na forumu, ja ga zbog toga i nisam nikad uzimao u razmatranje, pogotovo ne polovnog, bolje uzeti nekog nemca, nego da se zezaš sa Fortisom.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Skoro sam imao priliku da zagledam jedan fortis.nisam nasao nista lose na njemu cak imam utisak da je odlicno odradjen.sta znam moje znanje je skromno mozda to ljudi mogu bolje da vide.
Nisam stekao utisak da su Fortis satovi losi. Znam da je bilo pisanja o krunici i zaptivenosti iste,ali da je bas tako da ne mogu da se nameste i da im krunice ispadaju kao kod kineza,nisam siguran.Zato me i zanima da cujem neko izvorno misljenje ili bar neki link na tu temu.
Ma ustelovan je sat u stoti deo milimetra i korona i krunica inarukvica staklo safir eta unutra.ne znam mozda su imali problema nekad ali ovo sto sam ja gledo ne moze da ih ima.
Ni ja ne verujem,ali moje skromno znanje me tera da ucim,pa me zato zanima da cujem dokaze o navedenom problemu,jer vidim da se sindje5 odlicno razume u ovaj heuer,pa zato pretpostavljam da ce objasniti o cemu se radi,jer verujem da zna o cemu prica.
verovarno neko lose licno iskustvo.
ne bih ih slali u svemir da nisu pouzdani
Sta reci sem da je marketing cudo za lakoverne. On je bio u svemiru i njega nose kosmonauti,je prvo sto mi je rekla devojka u radnji kad sam zatrazio da pogledam sat.
Slazem se ja sa tobom,ali daj neki link gde si dobio tu informaciju,da vidim opis iz "prve" ruke. Kada je tako nesto u pitanju i kada je u pitanju takva firma,sigurno je taj neko,kome se to desilo,pisao negde o tome.
Fortis B-42 GMTml
Fortis Flieger automatic
Mislim da je čini mi se 23 jew. pisao i o lošem kvalitetu premaza Fortis fligera, a čini mi se da ima i još nekih postova, uglavnom sporadični problemi, generalno Fortis je jeftiniji od Longine, Tag, Omega klase tako da opravdava cenu.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi