Čestitke na novom satu. U zdravlju ga nosio !
Čestitke na novom satu. U zdravlju ga nosio !
Veoma zanimljiv sat i lep tekst. Čestitam na kupovini i u zdravlju da ga nosiš
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Čestitam na kupovini! Stvarno lepo izgleda i ovaj model. Ne verujem da ima bilo kakvog razloga da se čovek pokaje sa ovim brendom, imajući u vidu da unutra kuca 7s26 (ako sam ja dobro obavešten), i takođe s obzirom na uloženi novac.
Očekujem još vlasnika ove marke ovde na ofrumu, posle svih ovih pohvala do sada
Movement je SII676, isto kao sto i Lorus upotrebljava (Y676),
koji je vrhunska kopija od Seiko 7s26 i pravi se u Malaysia.
Tommy, cestitam! Super ti je sat, pravo ljepo izgleda. J.Springs je marka koji je
Seiko instruments u 2001 godinu stvorio. Kvaliteta je malo manja od Seiko satova, ali je
dosta bolja nego (na primjer) Lorus. Kakva je iluminacija, mozel' slika ako imas volje i vremena?
Možda fotke varaju ali meni ovaj sat izgleda drastično robusnije i kvalitetnije napravljen od Seiko Pepsi sata na koji neodoljivo podseća...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
lep i zanimljiv sat,siguran sam da će te dobro služiti jer seiko nepravi škartove
Drago mo je da ste zadovoljni sa mojim opisom J.Spring-a, posle dva meseca, moje misljenje i zadovoljstvo ovim satom se nije promenilo. Cak sta vise i danas kada mi je stigao Seiko SNZG13K1, J.Springs nije izgubio u direktnom poredjenju. Satovi spadaju u razlicite kategorije ali ipak je J.S. jeftiniji a veci, tezi, odlicno uradjen. Narukvica mu je definitivno bolja i kvalitetnija, ne znam koliko se to vidi na slikama ali je teza, masivnija, kopca narocito. Mehanizam osim natpisa je gotovo isti. Jedino gde gubi bitku sa Seiko-m je luminacija, mozda sto je ovaj potpuno nov a i sami markeri i skazaljke su mu vece i drugacije.
I naravno, par slika...
Ja sam danas dobio ovaj sat,na prvi pogled nema zamerki,robusan sat,malo me podseca na IWC Aquatimer(subjektivno misljenje), jedino sto mi smeta je broj 30 na koroni jer je naopako,i cini mi se da ce se brzo izlizati boja sa korone,ali koliko para toliko muzike,sve u svemu zadovoljan sam satom,imam jedno pitanje,da li je moguce na isti staviti NATO strap?
Bookmarks sajtovi