Losa citljivost u mraku(mrkli mrak),jedva se vidi koje je vreme.
Losa citljivost u mraku(mrkli mrak),jedva se vidi koje je vreme.
Kada sam uzeo sat bunilo me sto su dani ispisani na Engleskom i na jos nekom jeziku,taj jezik je Spanski,pa ako jos neko ima nedoumice evo linka kako se dani izgovaraju na Spanskom :
Spanish Days of the Week
Desava se da normalno radi i stane,ja ga prodrmam,krene i posle 4 sata rada i ne nosenja stane ponovo,jel to neki problem,jel zna neko o cemu se radi?
Možeš li malo preciznije da opišeš problem?
Pretpostavljam da se to ne dešava kada je pri kraju rezerve snage(onda bi,donekle i bilo normalno)
Ako to nije slučaj prva pretpostavka je da se razlabavio šraf koji drži teg za navijanje mehanizma.
Sat je u garanciji?
Ako jeste-znaš šta da radiš.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo konkretno sinoc je stao u 22,ja sam ga pokrenuo,namestio vreme,radio je jutros do 7,pa sam ga ponovo pokrenuo,pa je stao u 12,pa sam ga ponovo pokrenuo i evo sada je ponovo stao,kako da znam da je pri kraju rezerve,jer koliko mi je poznato ovaj sat se ne navija?Da u garanciji je.
A kako si ga pokrenuo?
Mućkao si ga neko vreme?
Ako si koristio taj metod još je dugo i radio.
Automatik se navija,samo ne preko krunice već nošenjem (da uprostimo)
Da bi ,po skidanju sa ruke, automatik radio narednih 12 sati mora se predhodno nositi na ruci bar 8-10 sati.
Ako ga nosiš samo par sati dnevno-svakako će stati tokom noći.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da tako sam ga pokrenuo,muckanjem i onda kurnicom podesim vreme,u poslednjih par dana ga nisam toliko cesto nosio,onda je to razlog,hvala Vladane,mislio sam da je neki veci problem.
Ne mogu nikako da nadjem opis ovog sata od clana Tommy pa ako bi mogla ikakva pomoc i iskustvo nekog ko poseduje navedeni sat. Koristio sam 11 godina Sector Expander 210 nakon cega je potpuno otkazao u svakom smislu. Doslo je vreme za nabavku novog a vidim dosta pozitivnih iskustava sa J. Springsom. Volim hronografe ali ovaj automatic mi izgleda odlicno. Hvala unapred za svaki kom ili sugestiju.
Poslednja ispravka: RUS (1.6.2014. u 19:47) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
J.Springs BEB077 - Jeftini (Seiko a nije Seiko) Automatic...
Odlican sat,ja sam ga kupio nakon citanja tommy-jevog posta,neces pogresiti ako ga uzmes,ali ako dodas jos koji dinar imas Orient,pa dobro razmisli.
Sve pohvale za J.Springs! Dva komada kod nas u kući, oba savršeno funkcionišu. Nema greške sa njima. Jedino kod nekih modela treba imati u vidu da je narukvica praktično nezamenjiva, odnosno ne može se staviti bilo koja, zbog oblika kućišta i rešenja kako je narukvica povezana.
Bookmarks sajtovi